«Εν Ζακύνθω Συναντήσεις Τέχνης 2014»
Πρόκειται για μια πλειάδα εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στη Ζάκυνθο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο 2014, και περιλαμβάνουν συναυλίες ελληνικού έντεχνου τραγουδιού, παραστάσεις αρχαίου δράματος, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες κλασσικής μουσικής κλπ.
Την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014
στις 21:15
η θεατρική παράσταση “Caveman” του Rob Becker
φιλοξενείται στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου.
Σκηνοθεσία: Αναστασία Παπαστάθη
Ερμηνεύουν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Για το έργο:
Ο «άνθρωπος των σπηλαίων» είναι δημιούργημα του Αμερικανού Rob Becker, που ούτε ο ίδιος υπολόγιζε την επιτυχία και τον ενθουσιασμό που θα γνώριζε σε όλον τον κόσμο. Έχει συναρπάσει πάνω από 10.000.000 θεατές τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη. Παίζεται σε 30 χώρες ταυτόχρονα και εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά σαν τη μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway!
Δίνοντας έμφαση στη διαφορετικότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ο R. Becker έπλασε τον «Caveman», τον κεντρικό ήρωα, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Μαίρη, έχει τσακωθεί μαζί της και βρίσκεται έξω από το σπίτι να… μονολογεί. Πώς μπορεί να καταλάβει κανείς το γυναικείο μυστήριο; Λίγο πριν φτάσει στα όρια της τρέλας, ο Σωτήρης δέχεται τη βοήθεια του Caveman, προκειμένου να βρει απαντήσεις σε μερικές -τουλάχιστον- απορίες του.
Πηγή:www.monopoli.gr
Γενική Είσοδος: 15 €