«Εν Ζακύνθω Συναντήσεις Τέχνης 2013»
Πρόκειται για μια πλειάδα εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στη Ζάκυνθο από τα μέσα Ιουνίου ως τις αρχές Σεπτεμβρίου 2013, και περιλαμβάνουν συναυλίες ελληνικού έντεχνου τραγουδιού, παραστάσεις αρχαίου δράματος, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες κλασσικής μουσικής κλπ.
Την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013,
ώρα 21:30
η θεατρική παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα» των Stephen Sinclair και Anthony McCarten
φιλοξενείται στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου.
Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας διασκεύασαν το έργο των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten “Ladies Night” που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία το 1987, το προσάρμοσαν στην ελληνική πραγματικότητα και μας παρέδωσαν μια απολαυστική κωμωδία που έσπασε ταμεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλας ημεία της Ελλάδας.
Απόδοση – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου – Θανάσης Γιαννακόπουλος
Σχεδιασμός Φωτισμών: Χρήστος Τζιόγκας
Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τόνυ Δημητρίου, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.
Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Τόνι Δημητρίου), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους.
Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια διασκεδαστική παράσταση πάνω στο γνωστό μας θέμα.
Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος 19 ευρώ
Ανέργων, φοιτητικό, μαθητικό 15 ευρώ
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Ζακύνθου στο τηλ. 26950 41181.
Προπώληση εισιτηρίων:
Πρακτορείο Τύπου “ΕΥΡΩΠΗ” (Ελ. Βενιζέλου 5)
Κατάστημα Αργυροκαστρίτη (21ης Μαϊου 8)
Βιβλιοπωλείο Πλαίσιο (Αλεξ. Ρώμα 41)
Βιβλιοπωλείο ΠΑΠΥΡΟΣ (Περιοχή Καταστάρι)
Δημοτικό ΚΙΟΣΚΙ (πλατεία Σολωμού) (10:00-13:00 & 20:00-23:00)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KIBPcKXlmHc&feature=youtu.be[/youtube]