Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015,
ώρα 18:00 – 21:00
θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο Σύγχρονου χορού με τον Αλέξανδρο Σταυρόπουλο
στην “Παλμός” Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή χορού της Ανδριανής Μαρούλη – Κάλβου 78, Ζάκυνθος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ. 26950 48411, 26950 25429
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GhY1CWsrw4c[/youtube]
Ο Αλέξανδρος Σταυρόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα όπου και έκανε τα πρώτα του χορευτικά βήματα. Από το 2011 μετακομίζει στην Αθήνα και ξεκινάει τις σπουδές του στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης από όπου παίρνει και το πτυχίο του ως επαγγελματίας δάσκαλος και χορευτής. Παράλληλα το 2013 έγινε δεκτός στο P.A.R.T.S (Brussels).
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια τεχνικής σύγχρονου χορού μεταξύ άλλων με τους: Λίντα Καπετανέα & Josef Frucek (Fighting monkey), David Zambrano (Flying Low and Passing Through technique), Αντώνη Φωνιαδάκη, DV8 (physical theater), Νίκο Καλογεράκη, Damien Jalet, Πέννυ Διαμαντοπούλου (Graham technique).
Ως χορευτής είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με μία πληθώρα Ελλήνων και ξένων χορογράφων εκτελώντας ρεπερτόρια των Martha Graham, Pascal Rioult, Tono Lascky, Akram Khan, Rosas και άλλων. Ο Αλέξανδρος είναι ενεργό μέλος της Hellenic Dance Company και νεοσύστατο μέλος του Χοροθεάτρου Migma έπειτα από την τελευταία του συνεργασία με τον Παύλο Κουρτίδη στην παράσταση “Το Τρελόσπιτο”.