Σεμινάριο κλασικού και σύγχρονου χορού
για υποψήφιους Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών Χορού
θα πραγματοποιηθεί στο Dance Studio της Ανδριανής Μαρούλη στη Ζάκυνθο
από τις 17 Ιουλίου ως τις 30 Αυγούστου 2013.
Στο σεμινάριο, διδάσκουν:
Μπαλέτο, η Ανδριανή Μαρούλη και η Γωγώ Γκιβέτση
Σύγχρονο, η Πέγκυ Θεοδωρίτση, και ο Διονύσης Αλαμάνος
Ρυθμική & Αυτοσχεδιασμό, η Ανδριανή Μαρούλη
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ. 26950 48411, 26950 25429 ή να στείλετε email στη διεύθυνση andrianadance61@yahoo.com.
Βιογραφικό Ανδριανής Μαρούλη
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι χορογράφος, δασκάλα μπαλέτου και μουσικοκινητικής. Είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης. Έλαβε μέρος στους Όρνιθες του Αριστοφάνη (1983) σε χορογραφία Ζ. Νικολούδη. Υπήρξε μέλος της ομάδας χορού της Σ. Σπυράτου (1983). Από το 1985 δραστηριοποιείται στη Ζάκυνθο, διδάσκοντας χορό και αναλαμβάνοντας την οργάνωση πολλών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στο νησί. Υπήρξε υπεύθυνη του τμήματος χορού της ΔΕΠΑΖ (1998-2007) και απο το 2007 είναι ιδρύτρια της σχολής χορού DANCE STUDIO. Επίσης δίδαξε κινησιολογία και χορό στο Ι.Ε.Κ Ζακύνθου (Τμήμα Υποκριτικής Θεάτρου & Κινησιολογίας). Το 2012 δημιούργησε την Επαγγελματική Ομάδα κλασικού και σύγχρονου χορού “Υλήεσσα”.
Βιογραφικό Πέγκυς Θεοδωρίτση
Η Πέγκυ Θεοδωρίτση είναι 24 ετών και κατάγεται από τη Ζάκυνθο. Αποφοίτησε από την ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού ”Ραλλού Μάνου”, το 2010. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στην τεχνική του κλασσικού και σύγχρονου χορού, καθώς και σεμινάρια πάνω στον αυτοσχεδιασμό και τη χορογραφία, με δασκάλους όπως: Σύνθια Φρυδά, Αγγελική Στελλάτου, Σοφία Μαυραγάνη (finger six), Νικολέττα Ξεναρίου, Χριστίνα Μπέσκου (barre a Terre), Χάρη Μανταφούνη, Ερμή Μαλκότση, Αντώνη Φωνιαδάκη, Στέλλα Ζάννου, Cruz Isael Mata (passing through, flying low), Νικολέττα Μπάστα (yoga).
Έχει συνεργαστεί ως χορογράφος και χορεύτρια με την ομάδα κλασσικού και σύγχρονου χορού «Υλήεσσα», της καθηγήτριας και χορογράφου Ανδριανής Μαρούλη, όπως επίσης και με το διεθνώς διακεκριμένο μαντολινίστα Δημήτρη Μαρίνο για το έργο “μουσικά ανάλεκτα” στο Τeatro Fraschini στην Παβία της Ιταλίας.
Τέλος, διδάσκει κλασσικό και σύγχρονο χορό, καθώς επίσης παραδίδει και μαθήματα μουσικοκινητικής για παιδιά προσχολικής ηλικίας.