Στείλτε το μήνυμά σας

ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας

Κινητό: +30 6944600131 (Βούλα Σούφη)

Email: info@zakevents.gr

Σχετικά με το Zakynthos Events Guide

Το Zakynthos Events Guide είναι ο οδηγός σας για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη Ζάκυνθο, χειμώνα καλοκαίρι. Ένα αξιόπιστο και έγκυρο site που δίνει καθημερινή πληροφόρηση. Ένας χρήσιμος οδηγός για ντόπιους και επισκέπτες, πάντα με την επιμέλεια της ομάδας μας, για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας σχετικά με τα δρώμενα στο νησί. Η ατζέντα της Ζακύνθου!

Η Ζάκυνθος είναι ένα νησί με πλούσια πολιτιστική παράδοση. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, θα βρείτε πλήθος εκδηλώσεων: Παραδοσιακά πανηγύρια, θέατρο, ζακυνθινό λαϊκό θέατρο (ομιλίες), συναυλίες, χορό, night life, party, δράσεις, εκθέσεις, ημερίδες, σεμινάρια, εκδηλώσεις για το παιδί, σινεμά και ότι άλλο ενδιαφέρον. Φυσικά μέσα από το Zakynthos Events Guide ενημερώνεστε και για όλες τις εκδηλώσεις και τα δρώμενα κατά τη διάρκεια του Ζακυνθινού Καρναβαλιού, του Πάσχα στη Ζάκυνθο και της Γκιόστρας της Ζακύνθου.

Εκ μέρους της ομάδας του Zakynthos Events Guide,
Βούλα Σούφη

Σημείωση: Η ομάδα του Zakynthos Events Guide καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάρτηση ορθών πληροφοριών. Στις περιπτώσεις που πραγματοποιούνται αλλαγές σε κάποια εκδήλωση, για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί από τους διοργανωτές ώστε να προβούμε στις απαραίτητες διορθώσεις, το Zakynthos Events Guide δε φέρει καμία ευθύνη για τη μη ορθότητα του περιεχομένου.

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του zakynthosevents.com
οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης του.