Απριλίου, 2017

σαβ29απρδευτ01μαι«ZOO» | ΑυριακόςΘεατρική παράστασηAvriakos, VanatoΚατηγορία:Θέατρο

Θανάσης Μιχαηλίδης & Θοδωρής Γκόγκος

Λεπτομέρειες

Θεατρική παράσταση «ZOO»Η θεατρική παράσταση «ZOO» θα φιλοξενηθεί στον Αυριακό το Σάββατο 29, την Κυριακή 30 Απριλίου και τη Δευτέρα 1η Μαΐου 2017, στις 21:15.

 

Το έργο «ZOO» του Έντουαρντ Άλπμπυ είναι το πρώτο θεατρικό έργο του Αμερικανού δραματουργού που τον έκανε γνωστό στο παγκόσμιο θεατρικό γίγνεσθαι.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θοδωρής Γκόγκος και τους ρόλους των δύο πρωταγωνιστών ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Θανάσης Μιχαηλίδης και Θοδωρής Γκόγκος.
Το “Ζoo” είναι ένας διάλογος που διεξάγεται στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης ανάμεσα σε δύο άντρες, τον Πήτερ και τον Τζέρρυ. Πρόκειται για ένα έργο που αγγίζει σκληρά θέματα όπως η αποξένωση, η επικοινωνία, η μοναξιά, η έλλειψη επικοινωνίας και οι κοινωνικές ανισότητες. Με το έργο αυτό ο Έ. Άλμπυ δραματοποιεί τις καταστάσεις της ψευδαίσθησης και της πραγματικότητας, τονίζοντας τι από αυτά είναι καταστροφικό για την ανθρώπινη ζωή. Καταδεικνύει τις αντικρουόμενες στάσεις των δύο κύριων χαρακτήρων οι οποίοι αδυνατούν να ‘συνδεθούν’ τόσο διανοητικά όσο και συναισθηματικά. Μια τυχαία συνάντηση δύο ανθρώπων διαφορετικής τάξης, που ξεκινά από μια απλή καθημερινή συνομιλία και καταλήγει μέσα από κλιμακούμενη ένταση σε ένα δραματικό φινάλε.

 

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Γκόγκος
Βοηθός σκηνοθέτη: Σεμέλη Παπαοικονόμου
Μουσική επιμέλεια-σχεδιασμός αφίσας: Σεμέλη Παπαοικονόμου
Βοηθός παραγωγής: Χριστίνα Τσιώνη
Φωτογραφίες: Ζέτα Καρκαμπούνα

 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Θανάσης Μιχαηλίδης, Θοδωρής Γκόγκος

Ο Θανάσης Μιχαηλίδης είναι γνωστός στο Ζακυθινό κοινό από τις δουλειές του “Εκκλησιάζουσες” του Αριστοφάνη και “Μήδεια” του Μποστ, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκουλικάδου Ερωτόκριτος, καθώς και “Αντιγόνη” του Μπρεχτ και “Κουρέα της Σεβίλλης” με το Θέατρο τση Ζάκυθος.

 

 

Είσοδος: 10 ευρώ
Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα

Πληροφορίες στο τηλ. 6977630111

 

Ώρα

Σάββατο 21:15 - Δευτέρα 23:45

Τοποθεσία

Avriakos

Vanato