Σεπτέμβριος, 2018

σαβ29σεπ16:0018:00Yoga ΑφωνίαςKeri Village & Spa by Zante Plaza - Adults OnlyΚατηγορία:Αθλητισμός

Yoga αφωνίας

Λεπτομέρειες

24 ώρες με Yoga αφωνίας οργανώνει το Gravity Exercise Studio στο Zante Plaza Adults Only Hotel στο Κερί, το Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Πρωινή και βραδινή άσκηση σε έναν χώρο που περιβάλλεται από δέντρα και λόφους και το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας. Η διαμονή θα είναι σε φροντισμένα δίκλινα δωμάτια.
Σιωπή από την άφιξη το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι την Κυριακή (περίπου 24 ώρες)
– Με την συμμετοχή σας, συμφωνείτε να παραδώσετε τα κινητά σας τηλέφωνα για τη διάρκεια του διήμερου ή να τα αφήσετε σπίτι. Θα σας δοθεί αριθμός που μπορείτε να δώσετε σε αγαπημένους ώστε να επικοινωνήσουν μαζί μας σε περίπτωση ανάγκης.
– Αποχή για 24 ώρες επίσης από συνηθισμένη τροφή, δίνοντας την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ησυχάσετε σε κάθε επίπεδο. Εποχιακά φρούτα, σαλάτες κουλουράκια και ποικιλία τσαγιών κατά την διάρκεια της ημέρας.

Αυτό το διάλειμμα από τα λόγια, τα τρόφιμα και την τεχνολογία θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στην θέση του παρατηρητή και να αποκτήσετε πιο άμεση πρόσβαση στην αυτεπίγνωση και το φως μέσα σας. Αδειάστε το νου σας και γεμίστε τις μπαταρίες σας, απολαμβάνοντας γλυκούς περιπάτους στη γύρω φύση, καθοδηγούμενους διαλογισμούς, τις δυναμωτικές και χαλαρωτικές τεχνικές γιόγκα.

Το retreat περιλαμβάνει:
– Ένα 2ωρο εργαστήριο Restorative YOGA
– Ενα 2ωρο εργαστήριο Πλατωνικη YOGA
– 1 Απογευματινό περίπατο στο χωρίο του Κεριού
– 1 Πρωινή εξόρμηση για μπάνιο και yoga thai massage στο Μαραθια
– 3 ειδικά σχεδιασμένα γεύματα
– Διαμονή σε δίκλινο η τρίκλινο δωμάτιο

Κόστος 50€ / ανά άτομο

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986971508

Ώρα

Σάββατο 16:00 - Σάββατο 18:00

Τοποθεσία

Keri Village & Spa by Zante Plaza - Adults Only