Οκτώβριος, 2016

πεμ13οκτ(οκτ 13)19:00Το "Βιβλίο των Θρύλων" ανοίγει για τον Λεωνίδα ΚουτσούκηΠολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου, ΣαρακινάδοΚατηγορία:Θέατρο

Λεωνίδας Κουτσούκης

Λεπτομέρειες

Σε συνέχεια των παραστάσεων για τα σχολεία της Ζακύνθου, ο Ασημένιος Ιππότης «ανοίγει» το Βιβλίο των Θρύλων την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016, στις 19:00, στο Θέατρο Σαρακηνάδου, σε μια παράσταση όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Λεωνίδα Κουτσούκη.

Δίνουμε όλοι το παρόν, και συνεισφέρουμε ο καθένας με το ποσό που μπορεί. Θα υπάρχει κουτί συλλογής χρημάτων στην είσοδο του θεάτρου.

 

Παιδική Παράσταση «Το Βιβλίο των Θρύλων»

Όλοι μαζί για τον Λεωνίδα!

Έκκληση από τον 21χρονο ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη:
«Με λένε Λεωνίδα Κουτσούκη και είμαι 21 ετών… Αγαπώ το ποδόσφαιρο και τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίζομαι για την ομάδα της Ζακύνθου… Δυστυχώς έχω διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία…»

1.000.000€ έκκληση για οικονομική βοήθεια
«Το ποσό είναι τεράστιο μα ο Θεός είναι μεγάλος»

Ο Ερανικός Λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα είναι: 345/557171-55
Δικαιούχος: Κουτσούκης Λάμπης Λεωνίδας
IBAN: GR9101103450000034555717155
Κωδ. SWIFT Τράπεζας (BIC) ETHNGRA

 

Παιδική Παράσταση «Το Βιβλίο των Θρύλων»

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Πόσο η τεχνολογία επηρεάζει την ψυχολογία των παιδιών; Πόσο τo διαδίκτυο, τα  ηλεκτρονικά παιχνίδια και η τηλεόραση είναι υπεύθυνα για την αποξένωση τους;

Έτος 2077.  Η φύση και τα ζώα έχουν εξαφανιστεί λόγω της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας. Οι άνθρωποι έχασαν την φαντασία τους, την επικοινωνία, τα όνειρα και το γέλιο… Μόνο ένα μικρό παιδί που ακόμη ονειρεύεται, γίνεται βοηθός του ασημένιου ιππότη Άσταναπαν και μαζί με τους υπόλοιπους ήρωες ανοίγουν το βιβλίο των θρύλων, το οποίο έρχεται να μας θυμίσει αξίες που έχουν χαθεί.

Τα εντυπωσιακά ζωγραφικά σκηνικά μαζί με τον ειδικό σύγχρονο φωτιστικό εξοπλισμό θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους θεατές.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά από 2 ετών έως και 13.

Διάρκεια: 95΄

 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ίντρα Κέιν, Kατερίνα Νικολοπούλου, Αρμάν Εδουάρδος Μενετιάν, Δημήτρης Πιέτρης
Σε ρόλους έκπληξη σε βίντεο-προβολή: Γρηγόρης Αρναούτογλου & Μαρία Μπεκατώρου.
Στο ρόλο της μάγισσας, η Βίκυ Σταυροπούλου.

Σύνθεση Τραγουδιού «Δεν φοβάμαι τίποτα» & Ερμηνεία: Τζώρτζια Κεφαλά (του συγκροτήματος ΜΠΛΕ)
Πρωτότυπη Μουσική: Νίκος Σπηλιώτης

 

Παιδική Παράσταση «Το Βιβλίο των Θρύλων

 

Τιμή εισιτηρίου: Συνεισφέρουμε ο καθένας με το ποσό που μπορεί. Θα υπάρχει κουτί συλλογής χρημάτων στην είσοδο του θεάτρου

Τηλ. επικοινωνίας – Πληροφορίες για την παράσταση: τηλ. 6977258000, 211 7258176

Επίσημη ιστοσελίδα της παραγωγής «Εργοστάσιο Ονείρου»

Κριτικές της παράστασης στο Αθηνόραμα

 

Την παράσταση έχουν παρακολουθήσει μέχρι και σήμερα πάνω από 60.000 θεατές και κατέγραψε 2 συνεχόμενες πετυχημένες σεζόν στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η παράσταση έχει φιλοξενηθεί από μεγάλα φεστιβάλ όπως στο Αρχαίο θέατρο Φιλίππων με τη σφραγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, τα Θερινά Ιπποκράτεια 2015 στην Κω με τη συνδιοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, στη Ρόδο στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη», στο φεστιβάλ Ξυλοκάστρου 2015, Σαντορίνη (2 φορές) υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας και στο φεστιβάλ Κρητών Σαντορίνης 2015, στο φεστιβάλ Τροφώνια 2016, Πυθαγόρεια 2016, επίσης στη Μύκονο και στο Ηράκλειο Κρήτης εντός σχολικού ωραρίου.
Τον Νοέμβριο του 2015 λίγο πριν ξεκινήσουν οι παραστάσεις στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη δόθηκαν 12 παραστάσεις στη Λαμία σε συνδιοργάνωση με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης όπου στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.
Δεύτερη συνεργασία της παραγωγής Εργοστάσιο Ονείρου με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών ακολούθησε στις 15, 16 και 17 Μαρτίου με 5 παραστάσεις όπου στέφθηκαν επίσης με μεγάλη επιτυχία.
Η καλοκαιρινή περιοδεία του βιβλίου των θρύλων θα τερματίσει στις 30 Σεπτεμβρίου στο Βέλγιο.

Ώρα

Πέμπτη 19:00

Τοποθεσία

Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου

Σαρακινάδο