Οκτώβριος, 2018

παρ26οκτ21:15Ο Θεός της σφαγής | Θεατρική Πορεία ΛεμεσούΘεατρική παράστασηΠολιτιστικός Σύλλογος Σκουλικάδου, ΣκουλικάδοΚατηγορία:Θέατρο

Ο Θεός της σφαγής | Θεατρική Πορεία Λεμεσού

Λεπτομέρειες

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκουλικάδου & το θέατρο τση Ζάκυνθος φιλοξενούν για μία μόνο παράσταση την Θεατρική Πορεία Λεμεσού με το έργο «Ο Θεός της Σφαγής» της Γιασμίνα Ρεζά, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σκουλικάδου, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, στις 21:15.

Ο μεγαλοδικηγόρος Αλαίν, η σύζυγος του και διαχειρίστρια κεφαλαίων Ανέτ, η κουλτουριάρα και διανοούμενη Βερονίκ και ο άντρας της ο Μισέλ που πουλά καζανάκια για τις τουαλέτες, θα συναντηθούν για πρώτη φορά με αφορμή το διαπληκτισμό των μικρών παιδιών τους. Οι τέσσερις πολιτισμένοι και καλλιεργημένοι ενήλικες συζητούν ευγενικά ψάχνοντας μια λύση. Λίγη ώρα μετά τους βρίσκουμε να έχουν πετάξει κάθε μάσκα ευγένειας, να επιτίθενται ο ένας στον άλλο, ενώ κάθε ενήλικη, πολιτισμένη συμπεριφορά δίνει τη θέση της στα ζωώδη ένστικτα που οι τέσσερις ήρωες κρύβουν μέσα τους. Στο τέλος όλοι είναι εναντίον όλων και ο κάθε ένας μόνος. Και όλα αυτά μέσα από μια ξεκαρδιστική κωμωδία.

 

Σκηνοθεσία: Άδωνις Φλωρίδης
Σκηνογραφία: Μάριος Βαρέλλας
Κοστούμια: Ματίνα Λαμάρη
Φωτισμοί: Βασίλης Πετεινάρης
Φροντιστήριο: Στέλιος Στυλιανού

Παίζουν:
Βερονίκ Ουλιέ: Ματίνα Λαμάρη
Μισέλ Ουλιέ: Χρίστος Χαρίτου
Ανέτ Ρέιγ: Γεωργία Φαίδωνος
Αλαίν Ρέιγ: Κούλλης Καυκαλιάς

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα

Παρασκευή 21:15

Τοποθεσία

Πολιτιστικός Σύλλογος Σκουλικάδου

Σκουλικάδο