Ιουλίου, 2016

κυρ10ιουλ21:30«Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος»Θεατρική παράστασηΥπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, οδός Φιλικών, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Θέατρο,Παιδί

Θεατρική παράσταση - «Η πριγκίπισα και ο βάτραχος»

Λεπτομέρειες

Το αριστουργηματικό παραμύθι των Αδερφών Γκριμ «Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος» σε διασκευή και σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα στο Υπαίθριο Θέατρο Ζακύνθου την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 στις 21:30.

Ο αγαπημένος των παιδιών Χάρης Ρώμας σκηνοθέτησε, διασκεύασε και έγραψε τους στοίχους των τραγουδιών, ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει επιμεληθεί τη μουσική, ενώ χορευτικά το θίασο έχει καθοδηγήσει ο Φώτης Μεταξόπουλος, τα κοστούμια έχει σχεδιάσει η Σήλια Δεμίρη, και την παράσταση φωτίζει ο Γιώργος Βαζαίος.

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Το έργο βασίζεται σε μία γοητευτική ιστορία που έχουν γράψει οι Αδερφοί Γκριμ, γνωστοί για τις μεγάλες τους επιτυχίες στη συγγραφή παραμυθιών. Το πασίγνωστο διαχρονικό παραμύθι για τον Πρίγκιπα που έγινε Βάτραχος, είναι εμπλουτισμένο με στοιχεία από την ελληνική μυθολογία. Μας ξαναφέρνει στα χρόνια της αθωότητας και μας θυμίζει έννοιες όπως η δύναμη της φιλίας, η σημασία της εσωτερικής ομορφιάς και της αγάπης!

Πρόκειται για μία παράσταση με μουσική, χορό, τραγούδι, γέλιο, θέαμα που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε διαχρονικές αξίες…

Παίζουν οι ηθοποιοί: Στέλλα Μπονάτσου, Μύριαμ Χρονοπούλου, Μανώλης Κονταξάκης, Γιάννης Πισκιντζής, Βασίλης Μαμωνάς.

 

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 8 ευρώ
Ταμείο θεάτρου: 10 ευρώ

Πληροφορίες: Τηλ. 6944283935

Ώρα

Κυριακή 21:30

Τοποθεσία

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο

οδός Φιλικών, Ζάκυνθος Πόλη