Ιουνίου, 2017

σαβ03ιουν(ιουν 3)19:00Τεχνικές Ρεφλεξολογίας για την καθημερινή ζωήΣχολή Χορού «Παλμός», Κάλβου 78, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Σεμινάρια

Τεχνικές Ρεφλεξολογίας

Λεπτομέρειες

Τεχνικές Ρεφλεξολογίας για την καθημερινή ζωή, με την Αλίκη Βυθούλκα, στην «Παλμός» Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή χορού της Ανδριανής Μαρούλη, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, στις 19:00.

 

Η Αλίκη θα μας εισαγάγει σε αυτή την υπέροχη ολιστική θεραπεία γνωστή ως Ρεφλεξολογία και θα μας προσφέρει απλές τεχνικές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για καθημερινά προβλήματα υγείας όπως πονοκεφάλους, πονόλαιμο, αϋπνία, άγχος κλπ.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

«Παλμός» Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή χορού Ανδριανής Μαρούλη, τηλ. 26950 25429
Αλίκη Βυθούλκα, τηλ. 6988010046

 

 

Βιογραφικό

H Αλίκη Βυθούλκα γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας από Έλληνες γονείς. Ξεκίνησε την καριέρα της ως εργαζόμενη στην φροντίδα με άτομα με διανοητικές αναπηρίες.

Το 1991 μετακόμισε στην Ευρώπη, έζησε και εργάστηκε στην Ελλάδα και στην Ιταλία πριν από τη μετάβαση της στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1998. Εκει εκπαιδεύτηκε σε Ολιστικές Θεραπείες ολοκλήρωντας το Διπλώμα Ολιστικες Θεραπείες στο IIHHT – VTCT – Ρεφλεξολογία, Μασάζ, Αρωματοθεραπεία, Δίαιταιτικη & Διατροφή, και συμβουλευτικές δεξιότητες.
Η Ρεφλεξολογία ήταν η τεχνικη που την προσέλκυσε περισσότερο και έτσι ξεκίνησε σε περαιτέρω εκπαίδευση με το AOR που ολοκλήρωσε με άριστα. Συνέχισε να αναπτύσσει περαιτέρω τις ικανότητές της στην Ρεφλεξολογία με την κατάρτιση σε VRT / θεραπεία Κάθετης Ρεφλεξολογίας με την Lynne Booth, ART με τον Τόνι Πόρτερ, Ρεφλεξολογία χεριών με την Kristin Walker, ΚρανιοΙερή (Craneo-Sacral) Ρεφλεξολογία με την Martine Faure Alderson, Ρεφλεξολογία Ακριβείας (Precision) με την Jan Williamson, Soku Shin Do – Ιαπωνική Ρεφλεξολογία με τον Emili Estivill, Σπονδυλοθεραπεία -Ρεφλεξολογία της σπονδηλικής στήλης με τον Antonio Espejo Morales.

 

Σαν ολιστική θεραπεύτρια κατάλαβε ότι έπρεπε να έχει και άλλες γνώσεις για να προσφέρει την καλύτερη φροντίδα σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης των πελατών της, σπούδαζοντας Ανθοθεραπεία – Ανθοϊάματα Αυστραλίας “Bush”με τον Ian White, Μεταμορφωτική τεχνική με την Ma Carmen Boira, Τεχνικός Διαιτολογίας-Διατροφής, Βοτανοθεραπεία – ISMET, EFT (τεχνική συναισθηματικής απελευθέρωσης) με την Sandra Hιlawi και Ρέικι.
Το 2005, το πάθος της για τη Ρεφλεξολογία την οδήγησε να συμμετέχει ενεργά με την EDiREFLEX – Ένωση για την Μελέτη και Διάδοση της Ρεφλεξολογίας στη Βαρκελώνη, Ισπανία. Το 2006 διορίστηκε γραμματέας της EDiREFLEX και το 2011 εξελέγη πρόεδρος της Ένωσης. Εργάζεται ως θεραπεύτρια από το 2001 και είναι διαπιστευμένη εκπαιδεύτρια του VRT από το 2011. Απο το 2009 παραδίδει μαθήματα Ρεφλεξολογίας στην Ισπανία και από το 2015 στην Ελλάδα.
Στην κλινική της εργάζεται ολιστικά συμπληρώνοντας την ρεφλεξολογία με EFT (Τεχνική συναισθηματικής απελευθέρωσης), Μεταμορφωτική τεχνική, Ανθοθεραπεία – Ανθοϊάματα Αυστραλίας “Bush”, Αρωματοθεραπεία, συμβουλές διατροφής, διαιτητικής και βοτανοθεραπείας, και τεχνικές μασάζ.

 

Ώρα

Σάββατο 19:00

Τοποθεσία

Σχολή Χορού «Παλμός»

Κάλβου 78, Ζάκυνθος Πόλη