Δεκέμβριος, 2019

παρ06δεκ18:00Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος | Μηνιαίες συναντήσεις στη ΖάκυνθοΒιβλιοπωλείο Κλαυδιανός, Ευγενίδου 16, Πόλη ΖακύνθουΚατηγορία:Συναντήσεις

Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος | La Leche League Greece

Λεπτομέρειες

Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece
Ομάδα Ζακύνθου

 

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece μας καλωσορίζει στις Μηνιαίες συναντήσεις τους, όπου συζητούνται οι εμπειρίες, οι προβληματισμοί μας, αλλά και η ιδιαίτερη σχέση του θηλασμού.
Ελάτε να νιώσετε τη χαρά της υποστήριξης μητέρας προς μητέρα, να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες πληροφορίες για τα θέματα θηλασμού και να γνωρίσετε μητέρες με κοινά ενδιαφέροντα και φιλοσοφία.
Τη συζήτηση συντονίζει η Κωνσταντίνα Γιαννιώτη, Σύμβουλος του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece, η οποία είναι ειδικά εκπαιδευμένη και με προσωπική εμπειρία στο θηλασμό μητέρα, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.

 

Πρόγραμμα μηνιαίων συναντήσεων Οκτωβρίου 2019 – Δεκεμβρίου 2019:

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, ώρα 18:00-19:30: Προετοιμασία για τον τοκετό & τον θηλασμό – Χώρος συνάντησης: Βιβλιοπωλείο Κλαυδιανός, Ευγενίδου 16, (πλησίον ΙΚΑ)
Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, ώρα 18:00-19:30: Η γέννηση του μωρού & οι πρώτες εβδομάδες της ζωής του – Χώρος συνάντησης: Βιβλιοπωλείο Κλαυδιανός, Ευγενίδου 16, (πλησίον ΙΚΑ)
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 18:00-19:30: Μπορώ να εκπληρώσω τους στόχους μου ως νέα μητέρα; – Χώρος συνάντησης: Βιβλιοπωλείο Κλαυδιανός, Ευγενίδου 16, (πλησίον ΙΚΑ)

Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι δωρεάν.

*Η είσοδος της αίθουσας στο Βιβλιοπωλείο Κλαυδιανός είναι αριστερά του βιβλιοπωλείου και βρίσκεται στο ισόγειο. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση αγοράς.

 

Σε κάθε συνάντηση μοιραζόμαστε ανησυχίες και ερωτήματα για το θηλασμό ακόμη κι αν δεν αναφέρονται στο συγκεκριμένο θέμα της ημέρας.
Προτείνεται να επικοινωνήσετε με την κ. Γιαννιώτη την ημέρα της Συνάντησης για τυχόν αλλαγή του προγράμματος. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.lllgreece.org.

Μπορείτε να παρευρεθείτε μαζί με τον μπαμπά και φυσικά το μωρό σας ή το νήπιό σας.

Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι δωρεάν.
Υγιεινά μεζεδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα!
Θερμή παράκληση, για την καλή υγεία όλων, μην έρχεστε στις συναντήσεις αν εσείς ή το παιδάκι σας νιώθετε αδιαθεσία ή είστε άρρωστοι.

 

Για βοήθεια σε θέματα θηλασμού και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σύμβουλο Θηλασμού της ομάδας Ζακύνθου, Κωνσταντίνα Γιαννιώτη (τηλ. 6981171129).

 

Στοιχεία επικοινωνίας La Leche League Greece:

Τηλ. γραμμή: 2106003249
Ιστοσελίδα: www.lllgreece.org
Διαβάστε το ηλεκτρονικό περιοδικό της La Leche League Greece «γαλουχώ»: www.galoucho-lllgr.org
Facebook: www.facebook.com/LaLecheLeagueGreece
Youtube: La Leche League Greece
Pinterest: lalecheleaguegr
Αν έρχεστε για πρώτη φορά σε Συνάντηση της La Leche League Greece, πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Ώρα

Παρασκευή 18:00

Τοποθεσία

Βιβλιοπωλείο Κλαυδιανός

Ευγενίδου 16, Πόλη Ζακύνθου