Ιουλίου, 2017

σαβ01ιουλ21:00Συναυλία με τη μπάντα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗΠλατεία Σολωμού, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Συναυλίες

ΜΠΟΡΕΙΣ …αλλά όχι μόνος! - ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

Λεπτομέρειες

Ζάκυνθος | Συναυλία με τη μπάντα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ 01/07/17Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ (Θεραπευτικό Πρόγραμμα για έφηβους χρήστες και τις οικογένειές τους) και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκουλικάδου “Ερωτόκριτος” διοργανώνουν συναυλία με τη μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ στο θεατράκι της πλατείας Σολωμού, το Σάββατο 1η Ιουλίου, στις 21:00.

Ένα νεανικό συγκρότημα που αποτελείται από παιδιά και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ θα αγκαλιάσουν μουσικά με ένα ρεπερτόριο ελληνικού έντεχνου και ροκ τους κατοίκους του νησιού, μεταδίδοντας το μήνυμα του ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών «Χωρίς εσένα αποκλείεται».

 

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ ανήμερα της συναυλίας θα λειτουργήσει περίπτερο ενημέρωσης από τις 18.30 το απόγευμα ώστε να μπορεί ο καθένας, που επιθυμεί να ενημερωθεί, να έχει αυτή την ευκαιρία.

Είσοδος ελεύθερη

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, το ΚΕΘΕΑ, με τις τοπικές κοινωνίες και δεκάδες εθελοντές στο πλευρό του, διοργανώνει κατά τη διάρκεια του μήνα ανοιχτές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, για να διαδώσει το μήνυμα ενάντια στο στίγμα και τον αποκλεισμό και να δώσει ελπίδα στην προσπάθεια χιλιάδων εξαρτημένων και οικογενειών για καθαρή ζωή μακριά από κάθε εξάρτηση.

Το κάλεσμα αφορά στους πολίτες των τοπικών κοινωνιών να ενημερωθούν και να αναγνωρίσουν το ρόλο που μπορεί να παίξει ο καθένας από εμάς στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Εδώ και χρόνια, ο Δήμος Ζακύνθου με την αγαστή συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ερωτόκριτος» της Κοινότητας Σκουλικάδου, συμβάλλουν ενεργά στην ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για κοινωνικά ζητήματα υποστηρίζοντας σταθερά κάθε χρόνο την υλοποίηση των δράσεων της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ στο νησί.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο και τις δράσεις του προγράμματος, πλοηγηθείτε στους παρακάτω ιστοτόπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi

 

Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) www.kethea.gr είναι ένα πρόγραμμα εξωτερικής παρακολούθησης και η απεξάρτηση συντελείται μέσα από ποικίλες ψυχοκοινωνικές δραστηριότητες, αξιοποιώντας κυρίως τις αρχές του μοντέλου των Θεραπευτικών Κοινοτήτων.

Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας διαθέτει ξενώνα φιλοξενίας που υποδέχεται και υποστηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειές τους που προέρχονται από την επαρχία και θέλουν να κάνουν την προσπάθεια τους για απεξάρτηση. Από τα πρώτα βήματα μέχρι το στάδιο της Επανένταξης και της ολοκλήρωσης.

Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις παρέχονται στα Δικαστήρια Ανηλίκων Αθήνας και στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα.

Το πρόγραμμα είναι «στεγνό», δωρεάν, και χωρίς λίστες αναμονής.

 

ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
Φλωρίνης 15
112 51 Αγ. Παντελεήμονας Αχαρνών
Ε: [email protected]
W: www.kethea-strofi.gr

 

Για τους έφηβους: τηλ. 210 8820277
Για τους γονείς: τηλ. 210 8840862

 

Ώρα

Σάββατο 21:00

Τοποθεσία

Πλατεία Σολωμού

Ζάκυνθος Πόλη