Νοέμβριος, 2016

δευτ14νοε(νοε 14)19:00Supermoon yogaΚατηγορία:Αθλητισμός

Supermoon yoga

Λεπτομέρειες

Μια ιδιαίτερη πρακτική γιόγκα για ανταλλαγή ενέργειας, με αφορμή το ξεχωριστό αστρονομικό φαινόμενο που θα συμβεί τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016,
διοργανώνει το Gravity Exercise Studio στις 19:00 – 20:00 σε εξωτερικό χώρο κοντά στο γυμναστήριο, εφόσον το επιτρέψει ο καιρός.

Θα αναλυθεί η ύπαρξη και η σημασία του κοσμικού ήχου – της δόνησης “om” ή “aum” σε όλους τους πολιτισμούς και θα γίνει μια ειδική πρακτική διαλογισμού.
Om, ο ήχος του σύμπαντος! Όταν επαναλαμβάνεται με την ανάλογη τονικότητα της φωνής μπορεί να συντονιστεί με όλο το σώμα έτσι ώστε ο ήχος να εισχωρήσει στο κέντρο της οντότητας μας, την ψυχή μας. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, όλα εμπεριέχονται στον ήχο αυτό καθώς επίσης και ότι υπάρχει πέρα από τις τρεις αυτές μορφές του χρόνου.
Η επανάληψη του ΟΜ, μας επιτρέπει να βιώσουμε μία εμπειρία σύνδεσης, ενότητας και αγάπης και μας φέρνει πιο κοντά στην αληθινή μας φύση: δεν είμαστε μόνοι, είμαστε όλοι συνδεδεμένοι.

Μέσω της αναπνοής που συντονίζεται με την απαγγελία του ΟΜ, η ατομική μας ενέργεια συντονίζεται με την πηγή της και πολλαπλασιάζεται, δημιουργώντας ακαταμάχητο προσωπικό μαγνητισμό και λάμψη.

Τι θα χρειαστείτε:

–         Στρώμα yoga ή κάποια κουβέρτα ή πετσέτα

–          Ένα μικρό μαξιλάρι για τον αυχένα

–          Ρούχα ανάλογα με τον καιρό

 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλ. 2695101657 ως και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου.

Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ένα δώρο)

Ώρα

Δευτέρα 19:00