Νοέμβριος, 2019

δευτ18νοε09:00CancelledΤο σώμα σου μιλάει, εσύ το ακούς;ΣεμιναριοΞενοδοχείο Palatino, Κολυβά 82, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Σεμινάρια

Το σώμα σου μιλάει, εσύ το ακούς;

Λεπτομέρειες

Σεμινάριο με την Ελίνα Τσινγκίρογλου στο Palatino Hotel, την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019, 09:00 – 13:30.

Επανεκπαιδεύοντας το Νου για να αποκτήσεις το Χαρούμενο Βάρος σου.

Στο σεμινάριο θα εξεταστούν οι λόγοι που ένα σώμα μπορεί να μην βρίσκεται στο ιδανικό βάρος του. Θα συζητηθούν οι πεποιθήσεις που μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτό το γεγονός και θα εντοπίστούν μερικές από αυτές μέσα από μυικούς ελέγχους, τεχνικές που βασίζονται στην επιστήμη της Εφαρμοσμένης Κινησιολογίας.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν απλές ασκήσεις που θα μας οδηγήσουν σε βαθιές συνειδητοποιήσεις σε σχέση με τους λόγους που δημιούργησαν τα περιοριστικά προγράμματα στο νου μας.

Θα γίνει μια άσκηση απελευθέρωσης και θεραπείας τραυμάτων και αρνητικών συναισθημάτων απέναντι στο σώμα μας και θα μάθουμε πως να ευλογούμε το φαγητό και το σώμα μας ώστε όλα τα συστήματά μας να βρίσκονται σε τέλεια ισορροπία.

Το σεμινάριο αυτό «επανεκπαιδεύει» το νου. Οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό δεν αντικαθιστά επ’ουδενί μια ιατρική διάγνωση. Άτομα με ιατρικά διαγνωσμένη παχυσαρκία ή χαμηλό σωματικό βάρος θα πρέπει να συμβουλευτούν το γιατρό τους πριν ξεκινήσουν οποιαδήποτε άσκηση και διατροφή.

Κόστος συμμετοχής: 50€ + Φ.Π.Α

Kρατήσεις: [email protected] & στα τηλέφωνα: 2108071774 & 6945900012 (Viber | Whatsapp)

Η Ελίνα Τσινγκίρογλου κάνει και προσωπικές συνεδρίες, στην ελληνική, αγγλική και γαλλική γλώσσα.

Ώρα

Δευτέρα 09:00

Τοποθεσία

Ξενοδοχείο Palatino

Κολυβά 82, Ζάκυνθος Πόλη