Νοέμβριος, 2019

τρ26νοε(νοε 26)10:00πεμ28(νοε 28)09:00Social Media Marketing Masterclass | ΙΝΣΕΤΕΣεμιναριοZante Park Resort & Spa, ΛαγανάςΚατηγορία:Σεμινάρια

Social Media Marketing Masterclass | ΙΝΣΕΤΕ

Λεπτομέρειες

Σεμινάριο Social Media Marketing Masterclass θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Zante Park Resort & Spa, την Τρίτη 26, την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019.

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν:
Στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, είτε από τμήματα Marketing και Επικοινωνίας, είτε επιφορτισμένα με την διαχείριση των Social Media της επιχείρησης
Ιδιοκτήτες και/διαχειριστές τουριστικών επιχειρήσεων

Σημείωση: Σε όλα τα σεμινάρια του ΙΝΣΕΤΕ, διενεργείται έλεγχος των συμμετοχών σε σχέση με το προφίλ συμμετεχόντων, με σκοπό την ομοιογένεια των τμημάτων και την βέλτιστη διεξαγωγή της εκπαίδευσης. Για τυχόν διευκρινήσεις της αίτησης συμμετοχής, ενδέχεται να επικοινωνήσει μαζί σας μέλος της ομάδας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του ΙΝΣΕΤΕ.

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος, είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους μια πλήρη εικόνα, θεωρητική και πρακτική, μέσω της οποίας θα γίνουν ευδιάκριτες οι ευκαιρίες που υπάρχουν στα κοινωνικά δίκτυα για την ανάπτυξη της επιχείρησης. Θέματα στρατηγικής, δημιουργίας περιεχομένου και πληρωμένης διαφήμισης θα αναλυθούν σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση με το πέρας της εκπαίδευσης να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την ανάπτυξη της επιχείρησης τους στα social media.
Επίσης, στοχεύει στην αναλυτική και στρατηγική προσέγγιση για τη δημιουργία ενός concept επικοινωνίας για τις επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, θα “φωτιστούν” όλα τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να συλλεγούν προκειμένου να αναπτυχθεί η κατάλληλη επικοινωνιακή στρατηγική. Συγχρόνως, οι εκπαιδευόμενοι μέσω ασκήσεων που θα διεκπεραιώσουν με τον εισηγητή, θα αποκτήσουν με το πέρας της εκπαίδευσης μία ικανοποιητική βάση για να χτίσουν το κατάλληλο concept επικοινωνίας για την επιχείρηση τους.

Ανάλυση θεματολογίας:

Social Media Today & Tomorrow
Αναπτύσσοντας την Social Media Στρατηγική της επιχείρησής μας
Πώς να δημιουργήσω περιεχόμενο;
Ποια τα formats που πρέπει να αξιοποιήσω ανά δίκτυο;
Πότε και σε ποια κανάλια να δημοσιεύσω το περιεχόμενο μου;
Η αξία του User Generated Content
Οργάνωση και διαχείριση περιεχομένου στα Social Media.
Διαχείριση της κοινότητας στις σελίδες της επιχείρησής μας
Δημιουργώντας διαφημίσεις στα Social Media
Διαχείριση τις διαφημιστικές μου καμπάνιες με στόχο τη διαρκή εποπτεία και τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων
Τί είναι η επικοινωνιακή στρατηγική και γιατί μας είναι απαραίτητη;
Ποια τα στοιχεία που συνθέτουν ένα επικοινωνιακό concept;
Η δημιουργία ταυτότητας ως βάση επικοινωνίας
Το κοινό στόχευσης και η δημιουργία Personas
Workshop δημιουργίας Personas
Διαμόρφωση Tone Of Voice
Διαμόρφωση Content Pillars
Δημιουργώντας Περιεχόμενο για τις Personas
Επιλέγοντας τα κατάλληλα Κανάλια Επικοινωνίας
Το Concept επικοινωνίας ως εργαλείο εκπαίδευσης του προσωπικού αλλά και ελέγχου όλων μας των ενεργειών

Εκπαιδευτής: Βασίλης Πολύζος

Με βασική αρχή του το “Creative is everything. But nothing without strategy”, ο Βασίλης Πολύζος δραστηριοποιείται στους τομείς της διαφήμισης και του τουρισμού τα τελευταία 8 χρόνια. Καθώς διαθέτει εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στην αξιοποίηση των Digital Marketing tools, έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια σημαντικούς ρόλους σε μεγάλα Advertising Agencies της χώρας βοηθώντας τους συνεργάτες του να διαμορφώσουν την κατάλληλη στρατηγική που θα φέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα. Παράλληλα, ενισχύει τις προσπάθειες για τη διεύρυνση του ψηφιακού οικοσυστήματος στην Ελλάδα, μέσα από τη συμμετοχή του ως εκπαιδευτής στην πρωτοβουλία της Google “Grow Greek Tourism Online”. Είναι κάτοχος MSc in International Marketing, και έχει υλοποιήσει διεθνή έρευνα για την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού στη χώρα μας.

Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ημέρες/ 24 ώρες

Τρίτη 26 Νοεμρβίου, 10:00 – 18:00
Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, 10:00 – 18:00
Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, 9:00 – 17:00

Συντονιστής προγράμματος: ΑΑ&Partners

*Σημείωση: Τα τμήματα θα είναι 16 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ.

Δηλώσεις συμμετοχής

Ώρα

Τρίτη 10:00 - Πέμπτη 09:00

Τοποθεσία

Zante Park Resort & Spa

Λαγανάς