Ιουλίου, 2017

κυρ23ιουλ22:00Sma Rag Da & Brodsky | ΠορτοκάλιΠολυχώρος Γεύσεων Πορτοκάλι, ΑργάσιΚατηγορία:Night Life

Sma Rag Da & Brodsky

Λεπτομέρειες

Ζάκυνθος | Sma Rag Da & Brodsky | Πορτοκάλι 23/07/17Η Sma Rag Da και ο Brodsky ζωντανά στον Πολυχώρο Γεύσεων Πορτοκάλι, την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017.

 

H Sma Rag Da, ανεξάρτητη τραγουδοποιός και musicpreneur που γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2013 ως «η 17χρονη τραγουδοποιός από την Πάτρα» μέσα από το hit single της «Take your time», τελείωσε τις σπουδές της στο Λονδίνο και επιστρέφει στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι για να μας ξανασυστηθεί – ως ενήλικη πλέον – μέσα από το καινούριο της, ανεξάρτητο άλμπουμ με τίτλο Wisdom Tooth.

Ένα άλμπουμ με ιστορίες από την άβολη φάση ακριβώς μετά την εφηβεία, που δεν νιώθεις πια παιδί αλλά σίγουρα δε μπορείς να θεωρηθείς και ενήλικας, τη φάση αυτή που ωριμάζεις και «φρονιμεύεις»… εξού και ο τίτλος του άλμπουμ!

 

Γνωρίσαμε την Sma Rag Da ως «Queen of the Surreal» το 2013, και είχε όλα εκείνα που αγαπάμε. Λίγο Alex Turner, λίγο Kate Nash, και πολλή, καλή και ανεπιτήδευτη καλλιτεχνική ενέργεια. Τραγούδια για τους ανθρώπους που πέφτουν από τον ουρανό, τους φανταστικούς μας φίλους και ένα σωρό ακόμη προσωπικές ιστορίες που έρχονται για να δικαιώσουν και να δικαιωθούν σήμερα, το 2017.

Για πρώτη φορά θα παρουσιάσει στην Ελλάδα την καινούρια της δουλειά αλλά και έναν special guest – τον Άγγλο DJ και παραγωγό ηλεκτρονικής μουσικής Brodsky, που σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

 

Εκτός απο το καινούριο ανεξάρτητο άλμπουμ της Sma Rag Da και κάποιες αγαπημένες διασκευές, θα μας παρουσιάσουν μαζί το καινούριο τους project με τίτλο Broken Greek (σπαστά ελληνικά). Το Broken Greek είναι ένα EP με 5 κομμάτια που παντρεύουν την παραδοσιακή Ελληνική μουσική με την αισθητική του Λονδρέζικου broken beat. Μια απόπειρα «συμφιλίωσης» της νεολαίας με την παράδοση, την οποία τείνει να απαξιώνει.

 

 

 

Όπως εξηγεί η Sma Rag Da: «Ο κύριος σκοπός όλου αυτού, εκτός απο το να φτιάξουμε μουσική που γουστάρουμε να ακούμε μόνοι μας μες στο σαλόνι μας, είναι να ανοίξει μια συζήτηση, ένας διάλογος. Να σκεφτούμε γιατί έχουμε την σχέση που έχουμε με την παράδοσή μας. Να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε καλύτερα ποιοί είμαστε, γιατί είμαστε αυτοί που είμαστε, γιατί είναι αυτή η κουλτούρα μας, από πού προήλθαμε, πως φτάσαμε εδώ. Γιατί είναι σημαντικά όλα αυτά; Γιατί τώρα πιο πολύ από ποτέ χρειαζόμαστε από κάπου να «κρατηθούμε». Κάποιοι το ρίχνουν στην «αιθνηκή ηπαιρηφάνια», εγώ το έριξα στην πολιτιστική».

Ώρα

Κυριακή 22:00

Τοποθεσία

Πολυχώρος Γεύσεων Πορτοκάλι

Αργάσι