Νοέμβριος, 2018

σαβ17νοε09:30Σεμινάριο: Εκπαίδευση σκύλων & AgilityGreen Frog, Επαρχ.Οδ. Ζακύνθου-Βασιλικού, ΑργάσιΚατηγορία:Σεμινάρια

Σεμινάριο: Εκπαίδευση σκύλων & Agility

Λεπτομέρειες

Μονοήμερο σεμινάριο “Εκπαίδευση σκύλων & Agility”, με τον Θεμιστοκλή Ορκόπουλο (εκπαιδευτή σκύλων & προπονητή Agility), θα πραγματοποιηθεί στο Behind the Bar, Green Frog, στο Αργάσι, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018.

Σάββατο πρωί, 09:30 – 13:30
Η συμπεριφορά των σκυλιών και οι προκλήσεις τους.
Ο Θεμιστοκλής δείχνει πώς να χειρίζεται και να εκπαιδεύει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ σκυλιά. Ώρα για συζήτηση.

Σάββατο απόγευμα, 14:30 – 17:30
Δοκιμάστε το πιο διάσημο άθλημα σκύλων, Agility, με τον σκύλο σας

Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

 

Για να μπορέσουμε να εκπαιδεύσουμε έναν σκύλο, πρέπει πρώτα να  γνωρίσουμε τον κόσμο του!

Ο Θεμιστοκλής Ορκόπουλος είναι εκπαιδευτής σκύλων και προπονητής Agility. Με πολλή αγάπη και αφοσίωση, ασχολείται καθημερινά με τους τετράποδους μαθητές του, βοηθώντας τους ιδιοκτήτες να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες ενός σκύλου, τον τρόπο επικοινωνίας μαζί του, το χτίσιμο μιας ποιοτικής σχέσης και την επίτευξη μιας ευτυχισμένης συμβίωσης μαζί του. Είναι περήφανος ιδιοκτήτης 4 σκύλων, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του.

Η μεγαλύτερη αγάπη του Θεμιστοκλή είναι το κυνάθλημα Agility. Είναι προπονητής μιας ομάδας 40 περίπου σκύλων & ιδιοκτητών! Μαζί με την σκυλίτσα του Sai House of Mechelaar (Πίσσα), έχουν κατακτήσει τον τίτλο Πρωταθλητών Ελλάδος Βελγικών Ποιμενικών στο Agility για το 2017. Επίσης, ήταν μέλη της Εθνικής Ελλάδος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελγικών Ποιμενικών το 2016, 2017, 2018 αλλά και μέλη της Εθνικής Ελλάδος για το Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Agility 2018. Ταυτόχρονα, έχει περάσει επιτυχώς την εξέταση Σκύλου Συνοδείας (BH) και Συμπεριφοράς/Χαρακτήρα (VT) και με τα δύο προσωπικά του σκυλιά, την Πίσσα (Μαλινουά) και τον Ταζ-Μάνια (Ημίαιμος). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την εκπαίδευση σκύλων αλλά και τα κυναθλήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου. Ο Θεμιστοκλής λατρεύει να διδάσκει. Προσδίδει ιδιαίτερη έμφαση στην σωστή πληροφόρηση, την εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε ιδιοκτήτη και σκύλο αλλά και την ειλικρινή προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Τιμή εισιτηρίου:

5€, εκπαίδευση σκύλων. Συζήτηση και επίδειξη.
20€, κυνάθλημα Agility

 

Τηλ. επικοινωνίας: 6973529818 (Hanne Mi)

Ώρα

Σάββατο 09:30

Τοποθεσία

Green Frog

Επαρχ.Οδ. Ζακύνθου-Βασιλικού, Αργάσι