Φεβρουάριος, 2018

σαβ03φεβ17:3019:00Σεμινάριο Αργεντίνικου Τάνγκο | ΠαλμόςΣχολή Χορού «Παλμός», Κάλβου 78, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Σεμινάρια,Χορός

Ναϊμα Γερασοπούλου & Lucas Gauto

Λεπτομέρειες

Σεμινάριο Αργεντίνικου Τάνγκο με τους Ναϊμα Γερασοπούλου και Lucas Gauto στη Σχολή Χορού ”Παλμός” Ανδριανής Μαρούλη, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες: 26950 25429 & 6973 079977

 

Η Ναίμα Γερασοπούλου ξεκίνησε την ενασχόληση της με τον χορό σε πολύ μικρή ηλικία, αρχικά με κλασικό μπαλέτο και ρυθμική γυμναστική σε αγωνιστικό επίπεδο ενώ παράλληλα ασχολήθηκε και με άλλα ήδη χορού. Όταν όμως γνώρισε το tango αφιερώθηκε αποκλειστικά σε αυτό. Το 2014 κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό Tango Acropolis (Meditarranean & Eastern Tango Championship) στην κατηγορία Τango de pista. Έκτοτε έχει μετρήσει πολλές συμμετοχές σε Ελληνικά και Διεθνή Festival με μαθήματα και show δίπλα σε μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της tango σκηνής.

Ο Lucas Gauto ξεκίνησε την ενασχόληση του με το Tango σε ηλικία 12 ετών στην Αργεντινή και έκτοτε έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες με αποκορύφωμα την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tango στο Buenos Aires στην κατηγορία Tango de Pista. Έχει διδάξει σε milongas και σχολές του Buenos Aires και της Cordoba και έχει παρουσιαστεί στις σημαντικότερες milongas του Μπουένος Αίρες καθώς και σε Festival της Αργεντινής και της Ευρώπης μαζί με σπουδαίους Αργεντίνους χορευτές και maestros.

H κοινή τους πορεία ξεκινάει τον Αύγουστο του 2015 στην Αργεντινή. Ο χορός και τα μαθήματα τους στηρίζονται στην βαθιά κατανόηση της τεχνικής και της χρήσης του σώματος σε κάθε κίνηση όσο και στην δημιουργία σεβασμού και αγάπης για την κουλτούρα του αργεντίνικου tango και των παραδόσεων του. Ακολουθήστε τους για να ανακαλύψετε την επικοινωνία μέσα από την αγκαλιά του tango και να βιώσετε τα έντονα συναισθήματα που μόνο το tango μπορεί να προκαλέσει.

Ώρα

Σάββατο 17:30 - Σάββατο 19:00

Τοποθεσία

Σχολή Χορού «Παλμός»

Κάλβου 78, Ζάκυνθος Πόλη