Αυγούστου, 2019

σαβ24αυγ16:00ReZante | Μια συνάντηση για την ΖάκυνθοΛόφος Στράνη, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Δράση

Λόφος Στράνη Ζάκυνθος

Λεπτομέρειες

Το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 στις 17.00, συνάντηση στον Λόφο του Στράνη κάνοντας μια Συστημική Αναπαράσταση για την Ζάκυνθο.

Με τις πρόσφατες εκλογές σημαίνεται μια καινούργια αρχή για την Ζάκυνθο να αντιμετωπίσει την διαφθορά. Μια ευκαιρία να προχωρήσουν προς λύση κρίσιμα προβλήματα που την μαστίζουν. Μαζί σε συμβολικό επίπεδο (ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ) θα οραματιστούμε λύσεις και την ενότητα που χρειάζεται για να πραγματοποιηθούν.

Μια συνάντηση ενδιαφέροντος για το νησί μας με προσέγγιση των προβλημάτων που το ταλαιπωρούν και παραγωγή λύσεων.
Μια ευκαιρία σύνδεσης και ενδυνάμωσης του κάθε ζακυνθινού και διέλευσης από το ατομικό στο συλλογικό, με στόχο το καλό του τόπου.

Με τα λόγια του Τάκη Κούτση: “Επήρα την αξίνα μου και δούλεψα για δέκα! Δουλειά ήταν; για ήταν σμίξιμο του Αντρός με την Γυναίκα;“
Μας παροτρύνουν την Κυριακή να πάρουμε την “αξίνα” μας για την Ζάκυνθο και με αγάπη θα εργαστούμε για τον εαυτό μας και αυτήν.

Το σεμινάριο διοργανώνει η Άντα Βλαχούτσικου με την βοήθεια του Νίκου Βαρβαρίγου. Πληροφορίες/Επικοινωνία τηλ. 6945776501 (κ. Βλαχούτσικου) & 6974975863 (Νίκος)

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ στις 16.00 για να γίνει η έναρξη στις 17.00 μιας και η εκδήλωση θα λήξει με την δύση του ήλιου.

Είσοδος ελεύθερη

 

Η Συστημική Αναπαράσταση (Σ.Α.) είναι μια εμπειρική βιωματική μέθοδος συστημικής θεραπείας/συμβουλευτικής, που θεμελίωσε ο διάσημος Γερμανός ψυχοθεραπευτής & φιλόσοφος Bert Hellinger.

Διερευνά την ανθρώπινη υπόσταση πέραν από την ατομική της διάσταση, στην αλληλεπίδραση με τα μέλη ευρύτερων συνόλων διαχρονικά. Αποκαλύπτει τις κρυφές δυναμικές που διέπουν τα ανθρώπινα συστήματα και έτσι βοηθά στην κατανόηση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του σύγχρονου ανθρώπου. Αποτελεί μια ραγδαία αναπτυσσόμενη και δημοφιλή μέθοδο συστημικής θεραπείας/συμβουλευτικής σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα για την μέθοδο μπορείτε να βρείτε στο www.anaparastasi.gr

Ώρα

Σάββατο 16:00

Τοποθεσία

Λόφος Στράνη

Ζάκυνθος Πόλη