Δεκέμβριος, 2017

κυρ10δεκ19:30Ποίηση σε ασπρόμαυρο φόντο | Διονύση-Ντένης ΜαλαπέτσαςΠαρουσίαση βιβλίουΠνευματικό Κέντρο Ζακύνθου, Πλατεία Σολωμού, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Βιβλίο

Ποίηση σε ασπρόμαυρο φόντο | Διονύση-Ντένης Μαλαπέτσας

Λεπτομέρειες

Παρουσίαση του βιβλίου “Ποίηση σε ασπρόμαυρο φόντο”, του Διονύση-Ντένη Μαλαπέτσα, στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, στις 19:30.

Την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνουν οι: Μαρία Ρουκανά-Αμπελά, Ιωάννης Κοπανάς, Αντώνιος Ανδρεώλάς & Αναστασία Γιακουμέλου. Την παρουσίαση θα πλαισιώσει με τραγούδια η “Ορχήστρα Νέων Ζακύνθου”.

Η “Ποίηση σε Ασπρόμαυρο Φόντο” είναι μια συλλογή ποιημάτων που αποτυπώνονται και σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Η θεματολογία συμβαδίζει με τη σύγχρονη εποχή και είναι ποικίλη, καθότι δεν εστιάζεται μόνο σε ένα θέμα. Τα νοήματα είναι βαθιά, δεν είναι προσωπικά και αφορούν το σύνολο της ανθρωπότητας, καθώς για να αλλάξουν τα πράγματα δεν φτάνει μόνο να είμαστε αισιόδοξοι, αλλά να μπορούμε να ανεβούμε στο θετικό επίπεδο και να αφήσουμε πίσω το αρνητικό. Ακόμα και σε κάποια ποιήματα που φαίνονται να εκφράζουν παράπονο, ακόμα και σε αυτά όταν κατανοούμε ότι πέφτουμε στην παγίδα ενός φαύλου κύκλου, τότε έρχεται η ώρα να τον εγκαταλείψουμε και να περάσουμε μπροστά, σε άλλο επίπεδο.

Από τη μία σελίδα λοιπόν ποίηση και από την άλλη οι φωτογραφίες. Με λέξεις και εικόνες οι αναγνώστες θα ταξιδέψουν είτε μακριά, είτε κοντά, αλλά σε κάθε περίπτωση θα ταξιδέψουν σε εκείνο το σημείο που τελικά θα επιλέξουν εκείνοι.

Είσοδος ελεύθερη

 

Ώρα

Κυριακή 19:30

Τοποθεσία

Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου

Πλατεία Σολωμού, Ζάκυνθος Πόλη