Ιουλίου, 2016

παρ01ιουλ21:15Πιάνω ΠΑΠΟΥΤΣΙ... Πάνω στο ΠΙΑΝΟΘεατρική ΠαράστασηΥπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, οδός Φιλικών, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Θέατρο,Παιδί

Πιάνω ΠΑΠΟΥΤΣΙ... Πάνω στο ΠΙΑΝΟ

Λεπτομέρειες

Το Θέατρο Πόρτα της Ξένιας Καλογερόπουλου, ζωντανεύει ξανά τον μύθο της Σταχτοπούτας! Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, που όλο το χειμώνα στο Θέατρο ΠΟΡΤΑ έκανε συνεχή και επαναλαμβανόμενα sold out, βασισμένη στη Σταχτοπούτα του Sergei Prokofiev και σε μια ιδέα του Θωμά Μοσχόπουλου, από τους Patari Project. Μια διαφορετική φρέσκια ματιά πάνω στο μύθο της Σταχτοπούτας, μιας ιστορίας που έχει κρατήσει στον χρόνο. Μια παράσταση σύγχρονη, διασκεδαστική γεμάτη μουσική και φαντασία. Με έναν τρόπο αφήγησης και παρουσίασης πρωτότυπο, γεμάτο χιούμορ αλλά και συγκίνηση, μαγεία αλλά και αλήθεια.

 

Πιάνω ΠΑΠΟΥΤΣΙ… Πάνω στο ΠΙΑΝΟ

(Από 4 μέχρι…. 104 ετών)

 

Γιατί έξι ηθοποιοί κι ένας πιανίστας ανεβαίνουν  πάνω σε ένα πιάνο; Και καταρχάς…. χωράνε εκεί πάνω; Ναι! Γιατί το πιάνο μετατρέπεται σε «πατάρι» και έτσι όλα μπορούν να συμβούν. Οι κολοκύθες γίνονται  άμαξες,  τα ποντίκια γίνονται άλογα,  τα παλιά παπούτσια γίνονται  γυάλινα γοβάκια… Αλλά και ο χορός γίνεται αφήγηση,   η αφήγηση κοντσέρτο,  και μια ολόκληρη ιστορία χωράει σε μια νότα!. Κι έτσι, η Σταχτοπούτα και ο Πρίγκιπας μεγαλώνουν ενώ οι μεγάλοι ξαναγίνονται παιδιά.. Όλα αυτά, συμβαίνουν πάνω στο πατάρι χωρίς μαγικά ραβδιά, παρά μόνο με το σώμα , τη φωνή και την παλλόμενη μουσική ενός από τους σπουδαιότερους συνθέτες του εικοστού αιώνα.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Σοφία Πάσχου
Ηθοποιοί: Γιάννης Γιαννούλης, Θεοδόσης Κώνστας, Θάνος Λέκκας, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Αποστόλης Ψυχράμης
Μουσικός: Βασίλης Παναγιωτόπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Εριφύλη Στεφανίδου
Σκηνικά: Ντεβιντ Νεγρύν
Κοστούμια: Κλαίρ Μπρέισγουελ
Φωτισμοί: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου
Παραγωγή: Patari Project
Δ/νση – Οργάνωση Παραγωγής: Λευτέρης Πλασκοβίτης

 

Η παράσταση, μετά τη μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική της επιτυχία όλον το χειμώνα στο Θέατρο Πόρτα, περιοδεύει το καλοκαίρι σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας.

 

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση & από viva.gr: 6 ευρώ
Την ημέρα της παράστασης 8 ευρώ (για παιδιά), 10 ευρώ για μεγάλους

Ώρα

Παρασκευή 21:15

Τοποθεσία

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο

οδός Φιλικών, Ζάκυνθος Πόλη