Δεκέμβριος, 2018

κυρ02δεκ12:00Περίπατος στο ΤραγάκιΚατηγορία:Περίπατος

Περίπατος

Λεπτομέρειες

Περίπατος στο Τραγάκι παρέα με το Zakynthos Walking Club, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στις 12:00.

 

Σημείο συνάντησης:

Ακολουθήστε τον κεντρικό δρόμο από το Τσιλιβί προς Κυψέλη, συνεχίστε ευθεία στο σταυροδρόμι περνώντας ένα τουριστικό κατάστημα/super market στα αριστερά σας. Αμέσως μετά θα δείτε την ταμπέλα για το εστιατόριο Λαδοφάναρο στα δεξιά σας. Θα συναντηθούμε λίγο πιο πέρα, στην ταβέρνα Πέτρινος Κήπος. Εκεί, στα αριστερά, υπάρχει ένας μικρός δρόμος που μπορείτε να παρκάρετε.

 

Ο περίπατος θα ξεκινήσει από τον κεντρικό δρόμο, οπότε παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί με την κυκλοφορία, και τα σκυλιά να είναι με τους συνοδούς τους.

Θα διασχίσουμε μια κοιλάδα με άφθονες λεμονιές και στη συνέχεια θα ανεβούμε έναν λόφο με ήπια κλίση, θα βρεθούμε μέσα στους ελαιώνες και από εκεί θα έχουμε μια όμορφη θέα σε διάφορα σημεία του νησιού. Θα έχουμε τη δυνατότητα να κοιτάξουμε μέχρι την άλλη πλευρά του νησιού και να δούμε σημεία που έχουμε περπατήσει άλλες Κυριακές μαζί.

Ο περίπατος θα έχει διάρκεια λίγο περισσότερο από 2 ώρες.
Πρόκειται για μια πολύ όμορφη βόλτα και σχετικά εύκολη επίσης.

 

Άλλες χρήσιμες οδηγίες:

Φορέστε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια για περπάτημα, πάρτε μαζί αδιάβροχο, πόσιμο νερό και κάποιο γλυκό ή μπισκότα.

Τα παιδιά και τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα, αλλά θυμηθείτε να φέρετε μαζί σας νερό για τα σκυλιά και κάποιο ρόφημα για τα παιδιά.

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στους περιπάτους μας, όμως παρακαλώ θυμηθείτε ότι οι διοργανωτές δεν είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Σας περιμένουμε, να απολαύσουμε όλοι μαζί κι αυτόν τον ωραίο περίπατο!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ. 6942081575 & 6980358022.

Ώρα

Κυριακή 12:00