Νοέμβριος, 2019

κυρ24νοε12:00Περίπατος στο ΚαμπίΚατηγορία:Περίπατος

Περίπατος

Λεπτομέρειες

Περίπατος στο Καμπί παρέα με το Zakynthos Walking Club, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, στις 12:00.

Η διαδρομή είναι κυκλική, περίπου 8 χλμ. σε μήκος και σχετικά εύκολη και τελειώνει στο ίδιο σημείο.

 

Οδηγίες για να φτάσετε στο σημείο εκκίνησης:

Αν ξεκινήσετε από την πόλη, θα χρειαστείτε περίπου 45 λεπτά με το αυτοκίνητο (27 χλμ). Πάρτε το δρόμο για το Κερί και στρίψτε δεξιά στη διασταύρωση της Λιθακιάς, ανεβαίνοντας προς τα πάνω στο βουνό. Στη διακλάδωση για Αγαλά, εσείς μείνετε δεξιά για Κοιλιωμένο. Στη διασταύρωση του Κοιλιωμένου που βρίσκεται η πλατεία και η εκκλησία του χωριού, στρίψτε αριστερά και κατευθυνθείτε βόρεια, περνώντας και τον Άγιο Λέοντα. Περίπου 2 χλμ. μετά τον Άγ. Λέοντα, στρίψτε αριστερά στην πινακίδα που γράφει Καμπί. Οδηγήστε περίπου 2,5 χλμ. κατηφορικά και μπείτε στο χωριό. Παρκάρετε κοντά στην πλατεία και την εκκλησία.

Αν έρχεστε από το Καταστάρι, περάστε τις Μαριές και στρίψτε αριστερά. Ακολουθήστε αυτό το δρόμο προς την Έξω Χώρα, περάστε το χωριό και στρίψτε στον πρώτο κεντρικό δρόμο που θα βρείτε στα δεξιά σας. Στη συνέχεια οδηγήστε περίπου 2,5 χλμ. κατηφορικά και μπείτε στο Καμπί. Παρκάρετε κοντά στην πλατεία και την εκκλησία.

 

Άλλες χρήσιμες οδηγίες:

Φορέστε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια για περπάτημα, πάρτε μαζί αδιάβροχο, πόσιμο νερό και κάποιο γλυκό ή μπισκότα.

Τα παιδιά και τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα, αλλά θυμηθείτε να φέρετε μαζί σας νερό για τα σκυλιά και κάποιο ρόφημα για τα παιδιά.

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στους περιπάτους μας, αλλά παρακαλώ θυμηθείτε ότι οι διοργανωτές δεν είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

 

Ώρα

Κυριακή 12:00