Οκτώβριος, 2018

κυρ28οκτ12:00Περίπατος στο ΓύριΚατηγορία:Περίπατος

Περίπατος

Λεπτομέρειες

Το Zakynthos walking club σας καλεί σε έναν περίπατο στο χωριό Γύρι, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, στις 12:00.

 

Σημείο συνάντησης χωριό Γύρι. Πιο συγκεκριμένα:

Αν έρχεστε από Κοιλιωμένο, ακολουθήστε το δρόμο για Άγ. Λέων. Μόλις πριν μπείτε στο χωριό, υπάρχει μια δεξιά στροφή με πινακίδα που γράφει Λούχα. Ακολουθώντας αυτό το δρόμο, διασχίζετε το χωριό Λούχα και στρίβετε αριστερά στον πρώτο δρόμο που θα βρείτε. Ακολουθήστε αυτό το δρόμο μέχρι να φτάσετε στο Γύρι. Θα συναντηθούμε στην είσοδο του χωριού, δίπλα στους πράσινους κάδους.

Αν έρχεστε από την Αγία Μαρίνα, ακολουθήστε το δρόμο μέχρι να συναντήσετε μια δεξιά στροφή. Στρίψτε δεξιά και προχωρήστε ευθεία για να μπείτε στο χωριό Γύρι. Πριν φτάσετε στο σημείο που τελειώνει το Γύρι, παρκάρετε στα δεξιά, στους πράσινους κάδους.

Αυτός είναι ένας σχετικά εύκολος ως μέτριας δυσκολίας, κυκλικός περίπατος περίπου 8 χλμ – ξεκινά και τερματίζει στο ίδιο σημείο.

 

Άλλες χρήσιμες οδηγίες:

Φορέστε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια για περπάτημα, πάρτε μαζί αδιάβροχο, πόσιμο νερό και κάποιο γλυκό ή μπισκότα.

Τα παιδιά και τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα, αλλά θυμηθείτε να φέρετε μαζί σας νερό για τα σκυλιά και κάποιο ρόφημα για τα παιδιά.

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στους περιπάτους μας, όμως παρακαλώ θυμηθείτε ότι οι διοργανωτές δεν είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Σας περιμένουμε, να απολαύσουμε όλοι μαζί κι αυτόν τον ωραίο περίπατο!

Ώρα

Κυριακή 12:00