Νοέμβριος, 2017

κυρ19νοε12:00Περίπατος στο ΑργάσιΚατηγορία:Περίπατος

Περίπατος

Λεπτομέρειες

Το Zakynthos walking club σας καλεί σε έναν περίπατο στο Αργάσι, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, στις 12:00.

 

Σημείο συνάντησης:

Όπως έρχεστε από την πόλη και μπαίνετε στο Αργάσι, συναντάτε ένα σούπερ μάρκετ στα δεξιά σας, μετά το πρώτο πρατήριο καυσίμων απέναντι από την εκκλησία του Αγ. Ευσταθίου. Παρκάρετε στο σούπερ μάρκετ – θα συναντηθούμε εκεί.

 

Στο πρώτο μέρος της διαδρομής θα σταματήσουμε για να δούμε το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο. Στη συνέχεια θα ανηφορίσουμε στους λόφους που περιβάλλουν το Αργάσι και από εκεί θα φτάσουμε στην παραλία Βροντόνερο, όπου και θα βρούμε έναν καταρράκτη.

Είναι ένας κυκλικός περίπατος περίπου 8 χιλιομέτρων – ξεκινά και τελειώνει στο ίδιο σημείο, με πιθανή στάση για μπύρα ενδιάμεσα. Ο περίπατος αυτός είναι σχετικά εύκολος με λίγες ανηφορικές κλίσεις, όμως η θέα από εκεί πάνω θα είναι εκπληκτική, και αξίζει η όλη προσπάθεια.

 

Άλλες χρήσιμες οδηγίες:

Φορέστε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια για περπάτημα, πάρτε μαζί αδιάβροχο, πόσιμο νερό και κάποιο γλυκό ή μπισκότα.

Τα παιδιά και τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα, αλλά θυμηθείτε να φέρετε μαζί σας νερό για τα σκυλιά και κάποιο ρόφημα για τα παιδιά.

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στους περιπάτους μας, όμως παρακαλώ θυμηθείτε ότι οι διοργανωτές δεν είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Σας περιμένουμε, να απολαύσουμε όλοι μαζί κι αυτόν τον ωραίο περίπατο!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6942081575.

 

Ώρα

Κυριακή 12:00