Απριλίου, 2018

κυρ01απρ12:00Περίπατος στη Λούχα με... σοκολατένια αυγά!Κατηγορία:Περίπατος

Περίπατος

Λεπτομέρειες

Το Zakynthos walking club σας καλεί σε έναν περίπατο στη Λούχα, την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, ώρα 12:00.

Σοκολατένια αυγά θα είναι κρυμμένα στη διαδρομή, τα οποία καλούνται να βρουν όσοι έρθουν στον εορταστικό αυτό περίπατο, του Πάσχα.

 

Οδηγίες για να βρεθείτε στο σημείο συνάντησης:

Ερχόμενοι από τον Κοιλιωμένο, πάρτε το δρόμο για Άγιο Λέοντα. Λίγο πριν φτάσετε στον Άγιο Λέοντα, θα δείτε μια ταμπέλα για τη Λούχα και το Γύρι. Στρίψτε δεξιά και ακολουθήστε αυτό το δρόμο για 3 χλμ. Θα συναντηθούμε στη διασταύρωση που θα βρείτε, στο κομμάτι του δρόμου που είναι άφτιαχτος.

 

Αυτός είναι ένας εύκολος κυκλικός περίπατος, περίπου 8 χλμ – ξεκινά και τερματίζει στο ίδιο σημείο.
Έχει λίγες ανηφορικές κλίσεις αλλά στην πλειοψηφία του είναι κατηφορικός.

Είναι ένας από τους πιο όμορφους περιπάτους στη Ζάκυνθο. Από την αρχή μπορεί κανείς να δει και τις δυο πλευρές του νησιού, ενώ κατηφορίζοντας να θαυμάσει τη γόνιμη κοιλάδα, γεμάτη άγρια λουλούδια. Από εκεί περνάμε τη Λούχα, και στη συνέχεια γυρίζουμε πίσω στα αυτοκίνητα.

 

Άλλες χρήσιμες οδηγίες:

Φορέστε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια για περπάτημα, πάρτε μαζί αδιάβροχο, πόσιμο νερό και κάποιο γλυκό ή μπισκότα.

Τα παιδιά και τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα, αλλά θυμηθείτε να φέρετε μαζί σας νερό για τα σκυλιά και κάποιο ρόφημα για τα παιδιά.

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στους περιπάτους μας, όμως παρακαλώ θυμηθείτε ότι οι διοργανωτές δεν είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Σας περιμένουμε, να απολαύσουμε όλοι μαζί κι αυτόν τον ωραίο περίπατο!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6942081575.

Ώρα

Κυριακή 12:00