Απριλίου, 2018

κυρ22απρ12:00Περίπατος στα ΛαγκαδάκιαΚατηγορία:Περίπατος

Περίπατος

Λεπτομέρειες

Το Zakynthos walking club μας καλεί σε έναν περίπατο στα Λαγκαδάκια, την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, ώρα 12:00.

Οδηγίες για να βρεθείτε στο σημείο συνάντησης: Ερχόμενοι από το Μαχαιράδο, πάρτε το δρόμο για Λαγκαδάκια και οδηγήστε για περίπου 2,5 χλμ, μέχρι να φτάσετε στο χωριό Φιολίτης. Παρκάρετε στο σχολείο, στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ένας εύκολος προς μέτριας δυσκολίας κυκλικός περίπατος, περίπου 5 χλμ – ξεκινά και τερματίζει στο ίδιο σημείο. Είναι ένας πολύ ωραίος περίπατος στο παλιό χωριό Λαγκαδάκια που καταστράφηκε κατά τη διάρκεια του σεισμού του 1953 και εγκαταλείφθηκε. Μπορούμε να περιπλανηθούμε γύρω από τα ερείπια και να δούμε ό,τι έχει απομείνει από το χωριό.

Άλλες χρήσιμες οδηγίες: Φορέστε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια για περπάτημα, πάρτε μαζί αδιάβροχο, πόσιμο νερό και κάποιο γλυκό ή μπισκότα. Τα παιδιά και τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα, αλλά θυμηθείτε να φέρετε μαζί σας νερό για τα σκυλιά και κάποιο ρόφημα για τα παιδιά. Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στους περιπάτους μας, όμως παρακαλώ θυμηθείτε ότι οι διοργανωτές δεν είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Σας περιμένουμε, να απολαύσουμε όλοι μαζί κι αυτόν τον ωραίο περίπατο!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ. 6942081575, 6980358022.

Ώρα

Κυριακή 12:00