Μάρτιος, 2017

κυρ26μαρ(μαρ 26)09:30Περίπατος | Συναντάμε την Άνοιξη ψηλά στον ΛίβαΚατηγορία:Περίπατος

Ζάκυνθος | Λίβας

Λεπτομέρειες

Περίπατος από τη Λούχα μέχρι την ευρύτερη περιοχή του Λίβα, παρέα με τον υπό σύσταση Σύλλογο Προστασίας του Βραχίωνα, την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017.

Σημείο και ώρα συνάντησης: 09:30 το πρωί, στην πλατεία της Λούχας.

 

«Την Κυριακή 26 Μαρτίου, αμπονώρα, δίνουμε ραντεβού στο κέντρο τσι Λούχας και ξεκινάμε την βόλτα μας μέχρι την ευρύτερη περιοχή του Λίβα. Η διαδρομή είναι γύρω στα 5 χλμ να πάμε και άλλα τόσα να γυρίσουμε. Θα πραγματοποιηθεί σε χαλαρό ρυθμό και εξ ολοκλήρου σε χωματόδρομο. Όσοι επιθυμούν θα ανέβουν στη κορυφή του Λίβα (πάλι από χωματόδρομο) για να απολαύσουν τη θέα και να βγάλουν φωτογραφίες. Εκεί θα γίνει μία μικρή τοπογραφική ενημέρωση. Αυτό θα δώσει την αιτία να ανάψει η κουβεντούλα.

 

Φοράμε ορειβατικά ή αθλητικά παπούτσια τέτοια που να μην μας ενοχλήσουν στο πολύωρο περπάτημα, και παίρνουμε μαζί ένα σακίδιο για νερό, κάποια τροφή (δεν θα πούμε όχι σε αυτοσχέδιο πικ νικ), πιο χοντρά ρούχα που θα χρειαστούμε σε κάποια σημεία της βόλτας μας, καθώς και κάποιο καπέλο ή και αντηλιακό.

Η κίνηση μέχρι τη Λούχα θα γίνει με ιδιωτικά μέσα. Σκοπός μας είναι να περπατήσουμε μία παρέα και να χαρούμε μία “γνωστή – άγνωστη” περιοχή. Να απολαύσουμε την Ζακυνθινή φύση και όχι απαραίτητα να φθάσουμε κάπου. Είστε όλοι προσκεκλημένοι

Εκ μέρους του υπό σύσταση Συλλόγου Προστασίας του Βραχίωνα

 

Να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές δεν είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Καθένας έχει την απόλυτη ευθύνη των πράξεων του κατά τη διάρκεια του περιπάτου.

 

Τηλ. επικοινωνίας:

Xρήστος Νικολόπουλος, τηλ. 6983511368
Καλλιόπη Στήθου, τηλ. 6977281214

 

Ώρα

Κυριακή 09:30