Νοέμβριος, 2019

κυρ17νοε12:00Περίπατος στα ΠηγαδάκιαΚατηγορία:Περίπατος

Περίπατος

Λεπτομέρειες

Το Zakynthos walking club μας καλεί σε έναν περίπατο στα Πηγαδάκια, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, στις 12:00.

Σημείο συνάντησης απέναντι από την ταβέρνα «Κακή Ράχη» στα Πηγαδάκια. Η ταβέρνα βρίσκεται κοντά στο «Βερτζάγειο» Λαογραφικό Μουσείο και απέχει 2 χιλιόμετρα απο τις Αλυκές και 15 χιλιόμετρα απο την πόλη της Ζακύνθου.

Ο περίπατος είναι περίπου 6 χιλιόμετρα και είναι εύκολη προς να μέτρια. Το πρώτο μέρος είναι αρκετά ανηφορικό, γι ‘αυτό είναι καλό για την καρδιοαγγειακή άσκηση, αλλά με πολλά σημεία στάσης στους σκιερούς ελαιώνες. Πρόκειται για έναν όμορφο περίπατο με καλή θέα στην Κεφαλονιά καθώς και στη βόρεια, κεντρική και νότια περιοχή της Ζακύνθου.

Οδηγίες για να φτάσετε στο σημείο εκκίνησης:

Αν έρχεστε από την πόλη, ακολουθήστε τον δρόμο που οδηγεί στο Καταστάρι μέσα από τον Άγιο Κήρυκο και τον Άγιο Δημήτριο. Στην ταμπέλα για Πηγαδάκια (αν έρχεστε από Καταστάρι, στρίψτε εδώ δεξιά) στρίψτε αριστερά και μπείτε στο χωριό. Παρκάρετε δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα.

 

Άλλες χρήσιμες οδηγίες:

Φορέστε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια για περπάτημα, πάρτε μαζί αδιάβροχο, πόσιμο νερό και κάποιο γλυκό ή μπισκότα.

Τα παιδιά και τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα, αλλά θυμηθείτε να φέρετε μαζί σας νερό για τα σκυλιά και κάποιο ρόφημα για τα παιδιά.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στους περιπάτους, όμως οι διοργανωτές δεν είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Για πληροφορίες καλέστε στο 6980358022.

Ώρα

Κυριακή 12:00