Ιανουάριος, 2018

κυρ14ιαν12:00Περίπατος - Παράκτια διαδρομή: ΜαραθίαςΚατηγορία:Περίπατος

Περίπατος

Λεπτομέρειες

Περίπατος στην παράκτια διαδρομή του Μαραθία, παρέα με το Zakynthos Walking Club, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, στις 12:00.

Σημείο συνάντησης: Ταβέρνα «Βότσαλο»

Πάρτε το δρόμο για Κερί. Περίπου 0,8 χλμ μετά την πινακίδα για τη Λίμνη Κερίου, στρίψτε αριστερά στην πινακίδα για Μαραθία. Μετά από 2,6 χλμ θα βρείτε την ταβέρνα «Βότσαλο», όπου και θα συναντηθούμε. Υπάρχει αρκετός χώρος για στάθμευση, μπορεί όμως να μην μπορέσετε να βρήτε θέση για σταθμεύση στο σημείο συνάντησης, ίσως θα ήταν ευκολότερο να σταθμεύσετε όταν βρείτε ένα σημείο και να περπατήσετε λίγο.
Ο περίπατος αυτός, διάρκειας 3-4 ωρών (8,2 χλμ), είναι μέτριας – μεγάλης δυσκολίας. Υπάρχουν κάποια σημεία που χρειάζονται λίγη προσοχή. Πρόκειται για έναν περίπατο με καταπληκτική θέα και αξίζει την επιπλέον προσπάθεια. Καλό είναι οι συμμετέχοντες να προσέχουν ποιος είναι μπροστά και πίσω τους, και να θυμούνται ότι δεν πρόκειται για αγώνα δρόμου, αλλά για έναν χαλαρό περίπατο που όλοι θέλουν να ευχαριστηθούν.

 

Άλλες χρήσιμες οδηγίες:

Φορέστε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια για περπάτημα, πάρτε μαζί αδιάβροχο, πόσιμο νερό και κάποιο γλυκό ή μπισκότα.

Τα παιδιά και τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα, αλλά θυμηθείτε να φέρετε μαζί σας νερό για τα σκυλιά και κάποιο ρόφημα για τα παιδιά.

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στους περιπάτους μας, όμως παρακαλώ θυμηθείτε ότι οι διοργανωτές δεν είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Σας περιμένουμε, να απολαύσουμε όλοι μαζί κι αυτόν τον ωραίο περίπατο!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6942081575.

 

Ώρα

Κυριακή 12:00