Οκτώβριος, 2017

κυρ29οκτ12:00Περίπατος: Παράκτια διαδρομή ΚεντηνάριαΚατηγορία:Περίπατος

Περίπατος

Λεπτομέρειες

Το Zakynthos walking club σας καλεί σε έναν περίπατο στην παράκτια διαδρομή Κεντηνάρια – Αγαλάς, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017, ώρα 12:00.

 

Σημείο συνάντησης:

Πάρτε το δρόμο για Λιθακιά και στρίψτε δεξιά στην ταβέρνα Dennis, ακολουθώντας το δρόμο για Αγαλά. Φτάνοντας στον Αγαλά, θα δείτε το coffee corner στα αριστερά. Στρίψτε αριστερά εδώ, υπάρχει μια ταμπέλα που λέει Κερί, 8 χλμ. Ακολoυθήστε αυτό το δρόμο για περίπου 1,5 χλμ και στρίψτε δεξιά σε ένα ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Συνεχίστε ευθεία για περίπου 1300 μέτρα και παρκάρετε στα δεξιά, όπου υπάρχει ένα σπίτι κάπου 75 μέτρα πίσω από το δρόμο.

 

Είναι ένας κυκλικός περίπατος περίπου 6 χιλιομέτρων – ξεκινά και τελειώνει στο ίδιο σημείο. Ο περίπατος αυτός, διάρκειας περίπου 2 ωρών, είναι εύκολος με μόνο μια ανηφορική κλίση, που κι αυτή είναι εύκολη. Θα περπατήσουμε μέσα από πολλούς ελαιώνες και θα δούμε το Σπήλαιο Δαμιανού από απόσταση. Θα συνεχίσουμε στα Ενετικά Πηγάδια, και θα επιστρέψουμε στην αρχή του περιπάτου, περπατώντας παραλιακά.

 

Άλλες χρήσιμες οδηγίες:

Φορέστε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια για περπάτημα, πάρτε μαζί αδιάβροχο, πόσιμο νερό και κάποιο γλυκό ή μπισκότα.

Τα παιδιά και τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα, αλλά θυμηθείτε να φέρετε μαζί σας νερό για τα σκυλιά και κάποιο ρόφημα για τα παιδιά.

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στους περιπάτους μας, όμως παρακαλώ θυμηθείτε ότι οι διοργανωτές δεν είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Σας περιμένουμε, να απολαύσουμε όλοι μαζί κι αυτόν τον ωραίο περίπατο!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6980358022.

Ώρα

Κυριακή 12:00