Ιανουάριος, 2018

κυρ28ιαν12:00Περίπατος - Παράκτια διαδρομή: Ακρωτήρι ΣχοινάριΚατηγορία:Περίπατος

Περίπατος

Λεπτομέρειες

Το Zakynthos walking club σας καλεί σε έναν περίπατο στην παράκτια διαδρομή Ακρωτήρι Σχοινάρι, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, ώρα 12:00.

 

Σημείο συνάντησης:

Αν ξεκινήσετε από την πόλη, θα χρειαστείτε περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο (42 χλμ). Πάρτε το δρόμο για το Καταστάρι. Στη διακλάδωση για Άγιο Νικόλαο, 4χλμ μετά το Καταστάρι, στρίψτε δεξιά. Διασχίστε το Μακρύ Γιαλό, το Μικρό Νησί, και τον Άγιο Νικόλαο και φτάστε ως το Κορίθι. Από εκεί, στη διασταύρωση για Βολίμες, στρίψτε δεξιά, ακολουθώντας τις ταμπέλες για τις Γαλάζιες Σπηλιές. Οδηγήστε περίπου 2,4 χλμ προς τα κάτω, και παρκάρετε στην Ταβέρνα «Φάρος».

Είναι ένας κυκλικός περίπατος περίπου 11 χιλιομέτρων – ξεκινά και τελειώνει στο ίδιο σημείο. Ο περίπατος αυτός είναι σχετικά εύκολος ως μέτριας δυσκολίας με όμορφη θέα στην Κεφαλονιά.

Θα κάνουμε και μια στάση για σνακ, πάρτε κάτι μαζί σας.

 

Άλλες χρήσιμες οδηγίες:

Φορέστε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια για περπάτημα, πάρτε μαζί αδιάβροχο, πόσιμο νερό και κάποιο γλυκό ή μπισκότα.

Τα παιδιά και τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα, αλλά θυμηθείτε να φέρετε μαζί σας νερό για τα σκυλιά και κάποιο ρόφημα για τα παιδιά.

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στους περιπάτους μας, όμως παρακαλώ θυμηθείτε ότι οι διοργανωτές δεν είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Σας περιμένουμε, να απολαύσουμε όλοι μαζί κι αυτόν τον ωραίο περίπατο!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6942081575.

 

 

Ώρα

Κυριακή 12:00