Δεκέμβριος, 2019

κυρ15δεκ12:00Περίπατος - Ανάβαση στο βουνό ΒραχίωναςΚατηγορία:Περίπατος

Περίπατος

Λεπτομέρειες

Περίπατος – ανάβαση στο βουνό Βραχίωνας παρέα με το Zakynthos Walking Club, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στις 12:00.

Οδηγίες από τον Κοιλιωμένο: Ακολουθήστε τον δρόμο για Άγιο Λέοντα και λίγο πριν το χωριό στρίψτε για Λούχα και Γύρι. Ακολουθήστε αυτόν τον δρόμο μέχρι να φτάσετε στη Λούχα. Καθώς φεύγετε από το χωριό, στρίψτε αριστερά στην μικρή ταμπέλα για Γύρι, και ακολουθήστε αυτό τον δρόμο για 2,2 χλμ. Παρκάρετε στην τσιμεντένια δεξαμενή νερού που θα βρείτε.

Ο περίπατος αυτός θα σας φτάσει μέχρι την κορυφή του όρους Βραχίωνα – το ψηλότερο σημείο του νησιού.

Η διαδρομή είναι κυκλική και είναι περίπου 9 χιλιομέτρων. Το πρώτο μισό της διαδρομής είναι όλο ανηφορικό, αλλά σχετικά εύκολο. Άπαξ και φτάσετε στην κορυφή, η θέα είναι απλά εκπληκτική και βέβαια η διαδρομή της επιστροφής είναι όλη κατηφορική.

Η διάρκεια του περιπάτου είναι περίπου 4 ώρες, γι’ αυτό πάρτε μαζί σας αρκετά ροφήματα και ίσως κάποια σάντουιτς.

 

Άλλες χρήσιμες οδηγίες:

Φορέστε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια για περπάτημα, πάρτε μαζί αδιάβροχο, πόσιμο νερό και κάποιο γλυκό ή μπισκότα.
Τα παιδιά και τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα, αλλά θυμηθείτε να φέρετε μαζί σας νερό για τα σκυλιά και κάποιο ρόφημα για τα παιδιά.
Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στους περιπάτους μας, αλλά παρακαλώ θυμηθείτε ότι οι διοργανωτές δεν είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ. 6942081575, 6980358022.

Ώρα

Κυριακή 12:00