Νοέμβριος, 2016

This is a repeating event

σαβ26νοε16:00Παιχνιδιάρικο Σεμινάριο Αφήγησης ΠαραμυθιούΠολυχώρος Γεύσεων Πορτοκάλι, ΑργάσιΚατηγορία:Σεμινάρια

Σάσα Βούλγαρη

Λεπτομέρειες

Ένα παιχνιδιάρικο σεμινάριο για να μάθετε να λέτε παραμύθια, με την ψυχοπαιδαγωγό – επαγγελματία αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.

«Χίλια δυο κι Ένα λογάκια σα κλωστές, σα ρεβυθάκια»

 

Μπορούμε όλοι να αφηγηθούμε μια ιστορία; Και πως τη λέμε; Είναι το ίδιο όταν την διαβάζουμε; Πότε μιλάμε πιο γρήγορα και πότε αργά; Κι αν αν μπουρδουκλωθεί η γλώσσα μας; Κι αν δεν ξέρουμε τι να πούμε; Κι αν δεν έχουμε ταλέντο; Πως θα την πούμε έτσι που κάποιος να μείνει με το στόμα ανοιχτό; Μαθαίνεται η αφήγηση;
Όλοι είμαστε εν δυνάμει παραμυθάδες, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο αλλά σίγουρα όλοι μπορούμε να υποστηρίξουμε αφηγηματικά μια ιστορία.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι εισαγωγικό, βιωματικό, παιγνιώδες, και απλό ώστε κάποιος να μπορεί να πάρει τις βασικές πληροφορίες για το πως μπορεί να υποστηριχθεί αφηγηματικά μια προφορική ιστορία ή ένα γραπτό κείμενο. Εάν σας «τρώει» λοιπόν η γλώσσα σας να δοκιμάσετε… μην διαστάζετε!

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ: Δεν χρειάζονται!
Μπορούν να το παρακολουθήσουν παιδαγωγοί, εμψυχωτές, τρομπετίστες και τραγουδιστές, ηθοποιοί και κηπουροί, μαμάδες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, κομπιουτεράδες, γαλατάδες, φουρνάρηδες, κεραμοποιοί, βασιλιάδες και… κοινοί θνητοί!

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Πολλές!
Στο σχολείο με τους μαθητές. Στο σπίτι με τα παιδιά. Στο γραφείο, αλλά μόνο όταν δεν έχετε δουλειά! Στην οδήγηση αρκεί να είσαστε προσεκτικοί. Στον καναπέ αρκεί να έχετε την τηλεόραση κλειστή. Στη βόλτα σας, όταν δεν χαζεύετε στα μαγαζιά… Και ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ αρκεί να είναι με… ΧΑΡΑ!

 

Σάββατο 26 Νοεμβρίου, 16:00 – 20:00
Κυριακή 27 Νοεμβρίου, 14:00 – 20:00

Σύνολο ωρών: 10
Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ
Δηλώσεις συμμετοχής ως το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, με προκαταβολή 30 ευρώ.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ. 6972032698 (Ελένη), 6948946454 (Μαρία), 6983746930 (Μαρία / Βιβλιοπωλείο Κλαυδιανός).

 

Ώρα

Σάββατο 16:00

Τοποθεσία

Πολυχώρος Γεύσεων Πορτοκάλι

Αργάσι