Φεβρουάριος, 2019

κυρ10φεβ18:30Παρουσίαση βιβλίου | "Μαθαίνοντας να πετάω"Λέσχη «ο Ζάκυνθος», Πλατεία Αγίου Μάρκου, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Βιβλίο

Παρουσίαση βιβλίου της Διονυσίας Θεριανού

Λεπτομέρειες

Οι εκδόσεις “Θεριανός” παρουσιάζουν το βιβλίο της Διονυσίας Θεριανού “Μαθαίνοντας να πετάω – Το φιλί του πνεύματος”, στον χώρο πολιτισμού “Λέσχη ο Ζάκυνθος”, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 18:30.

Ένα ιδιαίτερο βιβλίο αυτογνωσίας, το πρώτο βιωματικό και βιογραφικό παραμύθι με ρεαλιστική αλλά και ονειρική πλοκή, που φαίνεται πως θα ταράξει τους λογοτεχνικούς κύκλους εγκαινιάζοντας ένα νέο είδος στην λογοτεχνία.

Η Διονυσία Θεριανού χρησιμοποιώντας την πένα από φτερά που όλοι κρύβουμε στην ψυχή μας, «γράφει» για όλα όσα μπορουν να μας απελευθερώσουν με οδηγό την Αγάπη. Ένα βιβλίο – επαναστατικό μανιφέστο για την ζωή, ένα παραμύθι που διαβάζεις στα παιδια σου δυνατά για να το ακούσεις εσύ και να θεραπευθείς – σελίδες που σαν μνήμες κοινές από ένα χθες και ένα αυριο, διαβάζονται για να αλλάξουν το Τώρα σου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν :
Αλέξης Κωστάλας
Αγγελος Πυριόχος
Βασίλης Πρασσάς
Αναστασία Κορινθίου

Στο θεατρικό αναλόγιο οι:
Κώστας Καποδίστριας
Φωτεινή Σαββατιανού

Την βραδιά πλαισιώνουν το μουσικό φωνητικό σύνολο “Ιόνιο Κύμα” του Τιμόθεου Αρβανιτάκη και ο Γιώργος Χουβαρδάς με το τραγούδι “Νανούρισμα” που συνέθεσε με αφορμή το βιβλιο.

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα

Κυριακή 18:30

Τοποθεσία

Λέσχη «ο Ζάκυνθος»

Πλατεία Αγίου Μάρκου, Ζάκυνθος Πόλη