Νοέμβριος, 2017

σαβ25νοε10:0013:00Παραδοσιακές Κινέζικες Τεχνικές: Ομορφιά & ΑναζωογόνησηΚατηγορία:Ημερίδες

Κινέζα

Λεπτομέρειες

Ημερίδα αναζωογόνησης και ομορφιάς με τεχνικές από την ανατολή στον όμορφο χώρο της Barbara Clother στο Αργάσι, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, 10:00 – 13:00.


Η ημερίδα περιλαμβάνει πρώτα μια σειρά από ασανες Yoga από την Barbara (Δασκάλα Yoga), οι οποίες μας βάζουν σε επαφή με την εσωτερική μας φύση αυτή της Θεάς. Θα ανοίξουμε και θα ισορροπήσουμε την θηλυκή ενέργεια. Πρόκειται γιά την ενέργεια που μένει στάστιμη αν δεν την λειτουργούμε. Είναι αυτή η ενέργεια που παραμελούμε στην σύγχρονη κοινωνία όπου οι γυναίκες με υψηλούς στόχους παλεύουν για ισότητα με αντρικούς όμως όρους. Θα αναζωπυρώσουμε την Θεά μέσα μας και θα αποκαταστήσουμε την ισορροπία μεταξύ του θηλυκής και του αρσενικής ενέργειας μέσα μας.

Mετά από ένα διάλλειμα, θα γίνει μία πρακτική γνωριμία από την Έλενα (Βελονίστρια / Ομοιοπαθητικός) με την Αρχαία Κινεζική τεχνική μασάζ αναζωογόνησης προσώπου GUA SHA. Θα δοθούν εργαλεία και θα γίνει επίδειξη και αμέσως μετά θα γίνει πρακτική της τεχνικής.

Μερικά από τα οφέλη της τεχνικής Γκουά Σα:
– Ηρεμεί τους σφιγμένους μυς και βοηθά στην αποσυμφόρηση της επιδερμίδας
– Ενεργοποιεί την κυκλοφορία της λέμφου έτσι ώστε να απομακρυνθούν άχρηστες ουσίες από την περιοχή του προσώπου
– Γίνεται μάλαξη σε περιοχές έντασης για την τόνωση και την αναζωογόνηση των κυττάρων
– Διεγείρει την επιδερμίδα για την υποστήριξη της παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου
– Καταπραύνει συμπτώματα στρες όπως ένταση στις σιαγόνες, πόνους στα μάτια και κούραση

Αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα είναι η λείανση της επιδερμίδας και των λεπτών γραμμών, βελτίωση στους μαύρους κύκλους, σε σημάδια, σε πρηξίματα, και τονώνει τον μυικό ιστό του προσώπου ενώ δίνει μία λάμψη φρεσκάδας και υγειές χρώμα. Η αναζοωγόνηση και ξεκούραση θα είναι αισθητές και θα πάρετε μαζί σας τα εργαλεία ώστε να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτά που μάθατε σπίτι σας.

Τιμη 25€ μαζί με τα εργαλεία
Επικοινωνήστε στο [email protected] ή στο 6994 261749 καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Ώρα

Σάββατο 10:00 - Σάββατο 13:00