Αυγούστου, 2016

παρ12αυγ(αυγ 12)21:30Παραδοσιακά Ζακυνθινά παιχνίδια, στη μνήμη της Άννας ΚλαυδιανούΠλατεία Σολωμού, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Παιδί

Άννα Κλαυδιανού

Λεπτομέρειες

Παραδοσιακά Ζακυνθινά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους οργανώνει στη μνήμη της Άννας Κλαυδιανού ο Δήμος Ζακύνθου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ζακύνθου 2016, την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016, στην Πλατεία Σολωμού, από τις 20:00 ως τις 21:30 και καλεί τα παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου να πάρουν μέρος.

Πρόκειται για παραδοσιακά παιχνίδια της Ζακύνθου που οι μεγαλύτεροι θυμήθηκαν από τα παιδικά τους χρόνια και θέλησαν να τα δουν να ζωντανεύουν τόσο από τα Ζακυνθινόπουλα όσο και από τους μικρούς επισκέπτες που θα βρίσκονται την Παρασκευή το βράδυ στην Πλατεία Σολωμού.

Η εκδήλωση αυτή είναι αφιερωμένη στην Άννα Κλαυδιανού η οποία ως εθελόντρια υπήρξε βασικό μέλος της Ξενοπούλειου Παιδικής Βιβλιοθήκης από την ίδρυσή της, με ανεκτίμητη προσφορά στα παιδιά του νησιού και υποστήριξε πολλές εκδηλώσεις του Δήμου Ζακύνθου και Φορέων του νησιού μας, αλλά δυστυχώς «έφυγε» νωρίς από κοντά μας.

Καλό θα ήταν οι μικροί μας φίλοι να φορούν καπέλα, άνετα ρούχα και παπούτσια, ώστε να μπορούν να παίξουν χωρίς να ταλαιπωρηθούν.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα χορέψουμε όλοι μαζί και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το Φεστιβάλ Ζακύνθου 2017.

 

Την έρευνα και την επιλογή των παιχνιδιών επιμελήθηκε η Κα Λένα Σάρδη.
Η επιλογή της μουσικής και των χορών της εκδήλωσης έγινε από τη Δασκάλα χορού του πολιτιστικού Συλλόγου Μανώλιες Δεπόντη Αθηνά.
Η ηχητική κάλυψη αποτελεί ευγενική χορηγία του κ. Διονυσίου Νέγκα.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν:
• Η Ξενοπούλειος Παιδική Βιβλιοθήκη
• H Κίνηση Κοινωνικής Προσφοράς ΤΩΡΑ
• Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδακίων
• Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανώλιες
• O Πολιτιστικός Σύλλογος Μαχαιράδου «Αγία Μαύρα»
• Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιόρο του Λεβάντε
• Μέλη του Συλλόγου Φίλων Ξενοπούλειου Παιδικής Βιβλιοθήκης
• Το νεοσύστατο σωματείο NΕCI GR (HELLAS)

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6945353565.

 

Ώρα

Παρασκευή 21:30

Τοποθεσία

Πλατεία Σολωμού

Ζάκυνθος Πόλη