Νοέμβριος, 2016

κυρ06νοε(νοε 6)11:00Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2016Κόκκινος Βράχος, Πλατεία Σολωμού, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Εκδηλώσεις

Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2016

Λεπτομέρειες

Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2016Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2016
“Υποστηρίξτε τις μητέρες να θηλάσουν οποτεδήποτε, οπουδήποτε”.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει τον 7ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας!

 

Για τη Ζάκυνθο τη διοργάνωση έχει αναλάβει για 5η συνεχόμενη χρονιά η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Ζακύνθου και σας προσκαλεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 και ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ. στην Πλατεία Διονυσίου Σολωμού, στον Κόκκινο Βράχο, σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό.

 

Στον 7ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό σχετικά με το μητρικό θηλασμό, θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά. Πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις έχουν ετοιμαστεί από την ομάδα μας για τα μικρά παιδιά, που σίγουρα θα διασκεδάσουν περισσότερο από όλους. Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν περίπου στις 12.00 μ.μ., θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα,
σε όλες τις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας. Σε αυτή τη γιορτή, μας δίνεται η αφορμή να ευαισθητοποιήσουμε, να ενημερώσουμε, να αφυπνίσουμε και να υποστηρίξουμε τις μέλλουσες μητέρες, τους νέους γονείς, τις οικογένειες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα, όσον αφορά τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα». Στόχος μας είναι η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς το θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την κάθε μητέρα, όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού, αλλά και για όσο χρονικό διάστημα το παιδί και η ίδια η μητέρα επιθυμεί να συνεχίσει να θηλάζει.

Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, θηλάζουσες ή μη, νέες ή μέλλουσες μητέρες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, μπαμπάδες, παππούδες, γιαγιάδες, συγγενείς, φίλους, ΟΛΟΥΣ εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό και θέλετε να ενημερωθείτε ή απλά επιθυμείτε να συμπαρασταθείτε στην προσπάθειά μας, να έρθετε να γιορτάσουμε μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού.

Ώρα προσέλευσης: 11:00
Ώρα καταμέτρησης: 12:00
Ώρα λήξης: 14:00

* To 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια Συμμαχία για Δράση στο Θηλασμό), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) και τη UNICEF, στις 1-7 Αυγούστου. Στην Ελλάδα, η εβδομάδα αυτή εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου και φέτος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) ενώνει τις δυνάμεις του με την UNICEF
για να εξαπλωθεί το μήνυμα «Υποστηρίξτε τις μητέρες να θηλάσουν οποτεδήποτε, οπουδήποτε».

 

Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Ζακύνθου
Ενημερωθείτε για τη δράση της ομάδας πατώντας τον παραπάνω σύνδεσμο.

Με την Ομάδα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εξής τρόπους:
– μέσω του facebook
– τηλεφωνικά με τις διαχειρίστριες της ομάδας (Κωνσταντίνα Γιαννιώτη, τηλ. 6974318570 / Δήμητρα Μηλιώρη, τηλ. 6977616697 / Μαρία Τσανάκα, τηλ. 6951822661)
– με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

 

Save

Save

Ώρα

Κυριακή 11:00

Τοποθεσία

Κόκκινος Βράχος

Πλατεία Σολωμού, Ζάκυνθος Πόλη