Αυγούστου, 2017

σαβ19αυγ(αυγ 19)21:00κυρ20(αυγ 20)23:00Όλοι εμείς μαζί για την Ελένη – γιατί όλοι μαζί μπορούμεΚατηγορία:Εκδηλώσεις

Ελένη Μανώλη

Λεπτομέρειες

Το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017, από τις 21:00 έως τις 23:00, ανάμεσα στις πλατείες Αγίου Μάρκου & Σολωμού, μπροστά στην τράπεζα Eurobank, οι απλοί μάγειρες του νησιού μας και όχι μόνο, θα είναι εκεί για μια μοναδική επίδειξη μαγειρικής αφιερωμένη στην Ελένη.

Η Γεωργία Κουτσούκου απο την Αθήνα (προσκεκλημένη των μαγείρων της Ζακύνθου), ο Παράσχος από τον Πειραιά, η Μαρία Φλωρεντίνου από την Ζάκυνθο, ο Χρήστος από την Καλαμάτα, ο Ahmed από την Αίγυπτο, ο Γιώργος από τον Πύργο και πάρα πολλοί ακόμα μάγειρες θα είναι εκεί.

Θα πραγματοποιηθεί επίσης δημοπρασία με ωραία και χρήσιμα δώρα που πρόσφεραν επαγγελματίες του νησιού, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την Ελένη.

 

Την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017, από τις 21:00 έως τις 23:00, στο Ξενοδοχείο Avalon, στον Σταυρό – Μπόχαλη, η εκπομπή “Τα Μονοπάτια των Γεύσεων” και ο Παράσχος Αξιώτης μαζί με την Γεωργία Κουτσούκου θα παντρέψουν την Μανιάτικη με την Ζακυνθινή Κουζίνα, μια πανδαισία γεύσεων σε μια μικρή επίδειξη μαγειρικής.

Μαζί και οι Λέσχες Αρχιμαγείρων που δραστηριοποιούνται στο νησί της Ζακύνθου, η Λέσχη Executive Chefs Club of Greece, η Euro-Toques Hellas και οι Chefs & Harley Davidson.

 

Όλοι εμείς μαζί για την Ελένη – γιατί όλοι μαζί μπορούμε!

 

Ώρα

Σάββατο 21:00 - Κυριακή 23:00