Αυγούστου, 2018

τετ22αυγ21:00CancelledΟ Γκάτσος που αγάπησαΥπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, οδός Φιλικών, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Συναυλίες

Ο Γκάτσος που αγάπησα

Λεπτομέρειες

Η εκδήλωση στη Ζάκυνθο ακυρώθηκε.

«Ο Γκάτσος που αγάπησα» με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο Υπαίθριο Θέατρο Ζακύνθου, την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018, στις 21:00.

Ένα αφιέρωμα από καρδιάς στον ποιητή των τραγουδιών και μέσα από αυτό μια ολοκάθαρη μουσική διαδρομή στην ιστορία και τον πολιτισμό της νεώτερης Ελλάδας.

O Μανώλης Μητσιάς, ο οποίος έχει ερμηνεύσει πρώτος τα περισσότερα τραγούδια του Γκάτσου, και μάλιστα γραμμένα ειδικά για τη φωνή του, συναντιέται στην σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη η οποία με τη θεατρική ερμηνεία της αναδεικνύει τον πλούτο συναισθημάτων, εικόνων και χαρακτήρων που ο Γκάτσος έχει χωρέσει σ’ αυτή τη σύντομη τέχνη που λέγεται τραγούδι, απαγγέλλει στίχους του ποιητή και τραγουδά για πρώτη φορά επί σκηνής.

Ανάμεσα στα τραγούδια, θα ακουστούν κείμενα σε επιμέλεια Αγαθής Δημητρούκα. Πρόκειται για κείμενα ανθρώπων του πνεύματος, που κρατούν όπως κι ο Γκάτσος με το έργο τους τη συλλογική μνήμη ζωντανή και το «σκηνικό» μας όρθιο.

Τους δύο καλλιτέχνες συνοδεύουν οι δεξιοτέχνες Αχιλλέας Γουάστωρ (πιάνο), Ηρακλής Ζάκκα (μπουζούκι, μαντολίνο) & Σταύρος Καβαλιεράτος (μπάσο)

Γενική είσοδος:12€

Ώρα

Τετάρτη 21:00

Τοποθεσία

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο

οδός Φιλικών, Ζάκυνθος Πόλη