Αυγούστου, 2016

σαβ13αυγ(αυγ 13)23:45Ο Nick Warren στο Ocean Inn Clubdj setOcean Inn Club, ΛαγανάςΚατηγορία:Clubbing

Nick Warren

Λεπτομέρειες

Ζάκυνθος - Ο Nick Warren στο Ocean Inn Club 13/08/16Ο παγκοσμίου φήμης house dj και παραγωγός Nick Warren στο Ocean Inn Club, Λαγανάς, Ζάκυνθος, το Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016.
After Dark Sessions

Το Ocean Inn Cub θα ανοίξει τις πόρτες του στις 00:00.

Ian Ocean 00:00 – 02:30
Nick Warren 02:30 – ???

Ο Nick Warren συνεχίζει να είναι τόσο σεβαστός σε όλο τον κόσμο γιατί ξέρει πραγματικά πώς να διαχειριστεί ένα πλήθος, δίνοντάς τους ξανά και ξανά, πηγαίνοντάς τους κάπου που ποτέ δεν έχουν ξαναπάει. Αυτό είναι ό,τι έρχεται με όραμα και, εξίσου σημαντικό στην περίπτωση του Warren, με την εμπειρία.
Μπορείς να καταλάβεις όταν ο Nick Warren είναι στα decks. Η μουσική που βγαίνει από το DJ booth είναι το τέλειο club μίγμα κρουστών και έντονης μουσικότητας που εκρήγυνται από τα ηχεία, κάνοντας τους πάντες να απολαμβάνουν τη μελωδία, τα ηχοχρώματα.

Ξεκινώντας ως DJ σε περιοδείες των Massive Attack, συνεχίζοντας σε ένα residency στο σούπερ club Cream και παίζοντας σε κάθε club του πλανήτη που σέβεται τον εαυτό του, τον έχουν οδηγήσει φυσικά στη θέση ενός από τους πιο σεβαστούς DJs του κόσμου.
Η εντυπωσιακή καριέρα του Warren περιλαμβάνει το πολύ πρώτο «Back to Mine», οκτώ συγκλονιστικά άλμπουμ για το «Global Underground», και ένα για το «Renaissance». Είναι, επίσης, στον έλεγχο της A&R για την δισκογραφική Hope Recordings, καθώς επίσης και μέλος του ιδιαίτερα αναγνωρισμένου διδύμου «Way Out West».
Ο Nick Warren εξακολουθεί να είναι στην κορυφή του παιχνιδιού και εξακολουθεί να στέκεται σαν γίγαντας στην ηλεκτρονική μουσική…

Πηγή: residentadvisor.net

 

Ώρα

Σάββατο 23:45

Τοποθεσία

Ocean Inn Club

Λαγανάς