Μάρτιος, 2017

κυρ26μαρ(μαρ 26)18:00Μητρικός θηλασμός & Μητρότητα - ΣυνάντησηΠολυχώρος Γεύσεων Πορτοκάλι, ΑργάσιΚατηγορία:Ημερίδες

Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού Μητρότητας Ζακύνθου

Λεπτομέρειες

Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ζακύνθου διοργανώνει Κύκλο Μηνιαίων Συναντήσεων με θέμα τον θηλασμό, στον Πολυχώρο Γεύσεων Πορτοκάλι.

Ο χώρος θα λειτουργήσει αποκλειστικά για τη συγκεριμένη συνάντηση.

1η Συνάντηση: Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, στις 18:00
Θέμα: Γιατί Θηλάζουμε;

 

Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι συζητήσεις έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και απευθύνονται σε γυναίκες που επιθυμούν να ενημερωθούν, εγκύους και μητέρες. Φυσικά ευπρόσδεκτοι στις συναντήσεις είναι παιδάκια, μπαμπάδες, γιαγιάδες και όλοι όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν και να υποστηρίξουν τις μητέρες να θηλάσουν.

Είτε θηλάζετε, είτε θηλάσατε, είτε είστε έγκυος, είτε δεν είχατε καμιά σχέση με το θηλασμό ως τώρα, αλλά θα θέλατε να ενημερωθείτε, ελάτε να συζητήσουμε. Αυτή η συνάντηση θα είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες.

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας όσα ετοιμάζουμε”, μας λένε οι Διαχειρίστριες της Εθελοντικής Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Ζακύνθου.

 

 

Βρείτε πληροφορίες για την Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ζακύνθου, καθώς και τους τρόπους επικοινωνίας, πατώντας το σύνδεσμο.

Η δράση της ομάδας είναι καθαρά εθελοντική και τα μέλη της ουδέποτε θα ζητήσουν αμοιβή ή οποιοδήποτε αντίτιμο για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας-στήριξης.

 

Ώρα

Κυριακή 18:00

Τοποθεσία

Πολυχώρος Γεύσεων Πορτοκάλι

Αργάσι