Μάρτιος, 2019

παρ15μαρ(μαρ 15)21:00κυρ17(μαρ 17)21:00Μικρές Ιστορίες Φόνων | Πoλυχώρος VaultAvriakos, VanatoΚατηγορία:Θέατρο

Μικρές Ιστορίες Φόνων | Πoλυχώρος Vault

Λεπτομέρειες

Ο Πολυχώρος Vault παρουσιάζει το θεατρικό έργο “Μικρές Ιστορίες Φόνων” του Παναγιώτη Μπρατάκου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, στον Αυριακό, από την Παρασκευή 15 έως και την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στις 21:00.

Ένα έργο για τη σκοτεινή πλευρά της αγάπης… και την καταστροφική δύναμη του έρωτα. Kαι ταυτόχρονα ένα καυστικό σχόλιο για τον κόσμο της κίτρινης δημοσιογραφίας.

Τέσσερις μικρές ιστορίες φόνων. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας σε ακραίες καταστάσεις. Γερές δόσεις ανθρώπινου πόνου, “λίγο χιούμορ για να σπάσει η μαυρίλα” και τραγούδι. Γιατί το κοινό πρέπει πάντα να διασκεδάζει.

Λίγα λόγια για το έργο:
Στις «Μικρές Ιστορίες Φόνων» διάσημη παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής, πρώην βασίλισσα της τηλεθέασης, καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα πάθους. Μια παρουσιάστρια που ακόμα διψάει για αίμα. Που διεκδικεί τη χαμένη της δόξα με μια ακόμα εκπομπή. Έτοιμη για όλα. Πάντα. Αφιερωμένη στο κυνήγι για το καλύτερο αποκλειστικό στην ιστορία της είδησης.
Μέσα από το κελί της παρουσιάζει μια τελευταία εκπομπή, ένα φαντασιακό αιματοβαμμένο show, ένα σκληρό reality, όπου παρουσιάζονται τέσσερα εγκλήματα αγάπης. Ο θύτης, ένας μάρτυρας και το ίδιο το θύμα κάθε ιστορίας παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για το χρονικό του εγκλήματος.
Τέσσερις ιστορίες, όπου ο ρόλος του θύτη και του θύματος ανατρέπεται συνεχώς, ενώ το μόνο ξεκάθαρο είναι τα εγκλήματα της κοινωνίας απέναντι τους. Τέσσερις ιστορίες γεμάτες χαμένα όνειρα, χαμένα πάθη, χαμένες ζωές. Καθώς οι ιστορίες ξετυλίγονται, το reality αγριεύει με ζωντανό κοινό τους ίδιους τους θεατές.
Και οι καλεσμένοι της εκπομπής; Οι καλύτεροι. Δώδεκα εξομολογήσεις ιδανικές να εκτοξεύσουν τα νούμερα της τηλεθέασης.

Διάρκεια: 90 λεπτά

Συντελεστές:
Συγγραφέας: Παναγιώτης Μπρατάκος
Σκηνοθετική επιμέλεια / Διδασκαλία ρόλων / επιλογή κειμένων : Δημήτρης Καρατζιάς
Μουσική Σύνθεση – διδασκαλία : Μάνος Αντωνιάδης
Στίχοι τραγουδιών: Παναγιώτης Μπρατάκος – Μάνος Αντωνιάδης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δανάη Μπαρούχου
Φωτισμοί: Χριστίνα Φυλακτοπούλου
Ενδυματολογική επιμέλεια: Φανή Παλιούρα
Φωτογραφίες : Χριστίνα Φυλακτοπούλου

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:
Μαρία Μεθενίτη, Δήμητρα Ζαχαροπούλου, Νίκος Ελευθεριάδης, Νταίζη Κτενίδου, Αγγελική Καλοβυρνά, Νίκος Βουγιούκας,  Αναστασία Κυριακοπούλου, Σίσσυ Χάιντ, Χιονία Χιωτέλλη και η Αγγελική Σούλη

 

Γενική είσοδος: 10€
Πληροφορίες-κρατήσεις: 6947527517
(για τηλεφωνικές κρατήσεις 11:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00)

*Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων του θεάτρου παρακαλούμε κάντε έγκαιρα την κράτηση σας.

Ώρα

Παρασκευή 21:00 - Κυριακή 21:00

Τοποθεσία

Avriakos

Vanato