Αυγούστου, 2017

κυρ13αυγ22:00Marlen Carrer | Summer Masked Party | PRESTIGE LiveMarlen, ΑργάσιΚατηγορία:Night Life

Marlen Carrer | Summer Masked Party | PRESTIGE Live

Λεπτομέρειες

Ζάκυνθος | Marlen Carrer | Summer Masked Party | PRESTIGE LiveΤο MC Music Club/Restaurant συνεχίζει μια παράδοση πολλών δεκαετιών, όπου η Μαρλέν Καρρέρ περίπου στα μέσα Αυγούστου οργάνωνε ένα πάρτυ μασκέ με Ανώνυμους και Επώνυμους φίλους της.

Φορέστε λοιπόν την μάσκα σας και ελάτε στο καλοκαιρινό πάρτυ του Marlen Carrer Music Club/Restaurant, την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017.

 

Ζωντανά το συγκρότημα PRESTIGE με ένα καλοστημένο και προσεγμένο πρόγραμμα με μουσικές επιτυχίες από τα 70s, 80s και 90s.

Γιάννης Χειλάς: φωνή
Θωμάς Πούτας: κιθάρα
Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου: σαξόφωνο
Θάνος Μπέκας: μπάσο
Κίμων Λιμενίδης: πλήκτρα
Νίκος Παπαλεξάνδρου: τύμπανα

Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσαν στο Zakynthos Events Guide.

 

Το συγκρότημα PRESTIGE δημιουργήθηκε το 2009 με σκοπό να αναβιώσει τις μουσικές επιτυχίες των 80’s & 90’s. Στο πέρασμα των χρόνων, οι PRESTIGE γνώρισαν την επιτυχία μέσα από δεκάδες συναυλίες και συνεργασίες. Από το καλοκαίρι του 2015 το συγκρότημα αποκτά νέα σύσταση και ανανεώνει το ύφος και το set-list του με πιο σύγχρονες dance επιτυχίες διατηρώντας φυσικά και το στυλ των 80’s που μέσα απ αυτό καθιερώθηκε. Το συγκρότημα έχει στόχο να παρουσιάσει ένα καλοστημένο και προσεγμένο πρόγραμμα, με επιτυχίες από τα 80s και το σήμερα, με dance & non stop διάθεση και Pop Disco Funky RnB ήχους. Στο ρεπερτόριο τους ερμηνεύουν επιτυχίες από Donna Summer, Michael Jackson, Prince, Beyonce, David Guetta, Jenifer Lopez, Bee Gees, Irene Cara, Doobie Brothers, Lady Gaga, Hozier, Maroon 5, Indeep, Gloria Gaynor, Sia, Katty Perry, KC & the sunshine band, Bruno Mars, αλλα και Πασχάλη, Αλέξια, Μπίγαλη, Μαντώ κ.α. Στην πορεία των χρόνων οι PRESTIGE είχαν την τύχη να συμμετάσχουν ως opening act της Samantha Fox, να συνεργαστούν με τον μεγαλύτερο Έλληνα pop τραγουδιστή τον Πασχάλη και να κάνουν μαζί του πολλά lives με κορυφαία στιγμή το Διεθνές Φεστιβάλ στα Μάταλα το 2013 και το meeting του Vespa Club.

 

Έναρξη 22:00

Είσοδος Ελεύθερη
Μπύρες Levante €4 | Ποτό €7 

 

Με την υποστήριξη του Zakynthos Events Guide

 

 

Ώρα

Κυριακή 22:00

Τοποθεσία

Marlen

Αργάσι