Μάρτιος, 2017

παρ10μαρ(μαρ 10)22:00Μαρία Παπαγεωργίου & Usurum | ΠορτοκάλιΠολυχώρος Γεύσεων Πορτοκάλι, ΑργάσιΚατηγορία:Night Life

Μαρία Παπαγεωργίου

Λεπτομέρειες

Ζάκυνθος | Μαρία Παπαγεωργίου & Usurum | Πορτοκάλι 10/03/17Η Μαρία Παπαγεωργίου και 2 μέλη των Usurum, ζωντανά στον Πολυχώρο Γεύσεων Πορτοκάλι, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.

Σταύρος Ρουμελιώτης – κιθάρες
Κοσμάς Λαμπίδης – νέι, φωνή

 

Είσοδος: 10 ευρώ, με ποτό

 

Η Μαρία Παπαγεωργίου γεννήθηκε το 1984 στα Γρεβενά. Ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα ως μουσικός και δασκάλα φωνητικής. Έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία το 2009 με τη συμμετοχή της στο δίσκο “Homo Logotypous” της Δανάης Παναγιωτοπούλου.

Σήμερα, έχει στο ενεργητικό της τρεις προσωπικούς δίσκους σε στίχους και μουσικές του Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη ,Σταύρου Ρουμελιώτη και Τιμολέοντα Γκέτσου («Όμορφοι και Ηττημένοι» , «Άβουλο Θεριό» και «Μνήμη») και ένα συλλεκτικό βινύλιο με τίτλο «3 Μοίρες» σε δικά της λόγια και συνθέσεις, ενώ όλο αυτό το διάστημα συμμετείχε σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών όπως οι: Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Χαλβατζής, Ελεονώρα Ζουγανέλη κ.α., ως ερμηνεύτρια, μουσικός και συνθέτρια.

Έχει γράψει ορχηστρικά θέματα για ταινίες μικρού μήκους και ραδιοφωνικές εκπομπές, έχει υπάρξει performer στο χοροθέατρο Quasi Stellar της χορογράφου Αποστολίας Παπαδαμάκη και μέλος της ομάδας «Κοπέρνικος» του Άγγελου Αγγέλου και της Έμης Σίνη, με την οποία έκανε παιδικές μουσικοθεατρικές παραστάσεις στον Ελληνικό Κόσμο, το Μέγαρο Μουσικής κ.α.

 

Ώρα

Παρασκευή 22:00

Τοποθεσία

Πολυχώρος Γεύσεων Πορτοκάλι

Αργάσι