Ιανουάριος, 2020

παρ24ιαν22:00Lia Hide | ΠορτοκάλιΠολυχώρος Γεύσεων Πορτοκάλι, ΑργάσιΚατηγορία:Night Life

Lia Hide

Λεπτομέρειες

Η Lia Hide ζωντανά στον Πολυχώρο Γεύσεων Πορτοκάλι, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, στις 22:00.

Η Lia Hide, το φωτεινό κορίτσι που γράφει σκοτεινά κομμάτια θα παρουσιάσει τον νέο της, τρίτο δίσκο, αμέσως μετά την μεγάλη της Ευρωπαϊκή Περιοδεία, όπου ταξίδεψε την μουσική της σε δέκα χώρες και 25+ πόλεις, σε μόλις 40 μέρες!

Με τη φωνή της, τη δεξιοτεχνία της στα πλήκτρα, και εμπνεόμενη από τη σκηνή των 80’s & 90’s που τόσο αγαπά, δημιουργεί ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, μαζί με τους Aki’ Base στο μπάσο και ο George Rados στα ντραμς. Τραγούδια ντυμένα σε dark pop ρούχα με μία πινελιά από post και new wave, το τρίο μεταμορφώνει μαζί με την δισκογραφία τους, κάποια από τα πιο αγαπημένα και σπάνια κομμάτια-covers, σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι!

O πρώτος της δίσκος “HOME” έχει κυκλοφορήσει από την EMI-Universal το 2013, και ο δεύτερος το Μάιο του 2017 (DontHideMe) σε παραγωγή Ευριπίδη Ζεμενίδη και mastering από τον πολυβραβευμένο με Grammy Adam Ayan (ΝΙΝ). Kυκλοφόρησε τον τρίτο της δίσκο το 2019 “Tells no Fairytales” σε βινύλιο από την B-OtherSide (και CD απο την DontHideMe), ενώ μόλις κυκλοφορεί η μουσική που συνέθεσε για την παράσταση χορού «ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ» του Πάυλου Κουρτίδη σε από τις Εκδόσεις Ιδαλγός.

Έχει ταξιδέψει με τη μουσική της μέχρι το Μόντρεαλ, την Αγγλία, την Πολωνία, τη Νορβηγία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ουγγαρία, Σλοβενία και την Καλιφόρνια. Στην Ελλάδα έχει βάλει ως τώρα τη σφραγίδα της στην εγχώρια ηλεκτρονική μουσική σκηνή με δισκογραφία που έχει αγαπηθεί και συνεργασίες που έχουν συζητηθεί: έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων με τους: Κ. ΒΗΤΑ, Tricky, Kovacs, Kadebostany, Anneke Van Giersbergen, Joseph Van Wissem, Molly Nilson, Active Member, Keep Shelly in Athens, Robin Skouteris).

 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2695045730

Ώρα

Παρασκευή 22:00

Τοποθεσία

Πολυχώρος Γεύσεων Πορτοκάλι

Αργάσι