Απριλίου, 2017

κυρ02απρ(απρ 2)11:00Let's do it Greece | Δράσεις στη ΖάκυνθοΠλατεία Σολωμού, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Εκδηλώσεις

Let's Do It Greece

Λεπτομέρειες

Let's do it Greece | Δράσεις στη Ζάκυνθο 02/04/17Συμμετέχουμε στη “Γιορτή εθελοντισμού & ανακύκλωσης” Let’s do it Greece! Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 χιλιάδες εθελοντές πολίτες που μοιραζόμαστε το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, συντονιζόμαστε σε ολόκληρη τη χώρα, ομορφαίνοντας 1.500 σημεία μέσα σε 1 μέρα.

 

Δράσεις στη Ζάκυνθο:

 

Κυριακή 2 Απριλίου, ώρα 11:00 π.μ., στο θεατράκι της Πλατείας Δ. Σολωμού
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανώλιες διοργανώνει γιορτή εθελοντισμού και ανακύκλωσης. Στόχος: να γεμίσουμε το φορτηγό ανακύκλωσης του ΦοΔΣΑ που θα βρίσκεται εκεί, με ανακυκλώσιμα που θα φέρουμε από το σπίτι μας. Ευπρόσδεκτοι όλοι οι Ζακυνθινοί, κάθε ηλικίας, από κάθε σύλλογο, ομάδα, παρέα, να συμμετάσχουν στη γιορτή εθελοντισμού και χορεύοντας το μεγαλύτερο συρτάκι που έχει χορευτεί ποτέ στο νησί μας, να στείλουμε σε όλη την Ευρώπη το μήνυμα πως η Ζάκυνθος ανακυκλώνει διασκεδάζοντας. Οι Dj’s G. Smyrnis & A. Komis θα δώσουν μια επιλέον νότα στη δράση.

 

Κυριακή 2 Απριλίου, ώρα 11:00 π.μ. – 13:00 μ.μ., στην Πλατεία Σολωμού
Ο ΦοΔΣΑ Ζακύνθου (Τμήμα Εναλλακτικής Διαχείρισης – Ανακύκλωση) στηρίζει τη γιορτή εθελοντισμού & ανακύκλωσης με φορτηγό για τα ανακυκλώσιμα που θα ανακτηθούν από την δράση, τσάντες κ.ά.

 

 

Και τα σχολεία του νησιού συμμετέχουν στο Let’s do it!

Παρασκευή 31 Μαρτίου, ώρα 09:00 πμ – 13:00 μμ, στην Πλατεία Σολωμού
Μαραθώνιος Ανακύκλωσης στο πλαίσιο της σχολικής εβδομάδας εθελοντισμού. Γεμίζει η πόλη μας παιδιά! Θα προσπαθήσουν με το δικό τους υπέροχο τρόπο, να πείσουν τον κόσμο για τα ωφέλη της ανακύκλωσης. Οι καταστηματάρχες, από την αρχή της Αλ. Ρώμα ως την Πλ. Σολωμού καλούνται να συγκεντρώσουν τα ανακυκλώσιμα υλικά τους και να καλοδεχτούν τα παιδιά που θα τους επισκεφθούν το πρωί της Παρασκευής, για να τα πάρουν. Παιχνίδια, τραγούδια και παιδικά χαμόγελα πλυμμυρίζουν τους δρόμους της πόλης μας. Εικαστικές δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά, θεατρικά, διαδραστικά παιχνίδια, κουκλοθέατρο, μουσική κ.α. σε σημεία σταθμούς κατά μήκος της Αλ. Ρώμα.

Συμμετέχουν τα σχολεία 1ο  Κάμπου, 1ο Ρίζας, 3ο Ρίζας, 3ο Δ/Σ, 4Ο Δ/Σ, 5Ο Δ/Σ, 6Ο Δ/Σ, 3Ο Ν/Γ, Ν/Γ Αγίου Δημητρίου, Ν/Γ Μουζακίου, Ν/Γ Πηγαδακίων.
Ο ΦοΔΣΑ Ζακύνθου (Τμήμα Εναλλακτικής Διαχείρισης – Ανακύκλωση) συμμετέχει με το Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης, τσάντες, φορτηγό μεταφοράς & αγροτικό ΙΧ, ενημερωτικά έντυπα, μπλε κάδους.

 

 

Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

 

Save

Ώρα

Κυριακή 11:00

Τοποθεσία

Πλατεία Σολωμού

Ζάκυνθος Πόλη