Φεβρουάριος, 2017

σαβ18φεβ(φεβ 18)21:30σαβ25μαρ(μαρ 25)23:45«Κέικ» στον ΑυριακόΘεατρική παράσταση Avriakos, VanatoΚατηγορία:Θέατρο

Ζάκυνθος | «Κέικ»

Λεπτομέρειες

Ζάκυνθος | «Κέικ» στον Αυριακό 18/02/17Το Θέατρο τση Ζάκυνθος παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Κέικ» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη στον Αυριακό, από το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ως την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017.

Παραστάσεις: Πέμπτη έως Σάββατο, ώρα 21:30 και Κυριακές στις 19:00.
Πρεμιέρα: Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 21:30.

 

Παράταση παραστάσεων:

Από την Τετάρτη 22 ως το Σάββατο 25 Μαρτίου, ώρα 21:30.

 

Με τους: Ανδρέα Ανδρεόπουλο, Νίκο Σκουλά, Αγγελική Σούλη, Γιώργο Μαυρία.

Σκηνοθεσία: Νίκος Σκουλάς
Σκηνικά – Ενδυματολογία: Θάλεια Ξενάκη
Μουσική: Διονύσης Μπουκουβάλας
Στίχοι: Αθανασία Γιασουμή
Φωνή: Χριστίνα Κωνσταντίνα Κουσουνή
Βοηθός σκηνοθέτη: Τόνια Κακολύρη
Φώτα-ήχος: Ηλίας Θεοδόσης, Νίκος Μίχος
Φωτογραφίες: BeyondMyEyes Studio

Παραγωγή: Θέατρο τση Ζάκυνθος

 

Ένα διαμέρισμα. Τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες. Μια σακούλα σκουπιδιών που πετιέται από κάποιο μπαλκόνι στο δρόμο. Η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο έντονη, καθώς οι ανασφάλειές τους βγαίνουν σιγά-σιγά στην επιφάνεια.

Ο διαχειριστής, μια εκκεντρική συγγραφέας, ένας ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης και ένας αλλοδαπός αδιευκρίνιστης καταγωγής, συνειδητοποιούν ότι τελικά κανείς μας δεν είναι τόσο διαφορετικός απ’ όσο θέλουμε να πιστεύουμε.

Ο Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης, από τους πιο αξιόλογους νέους θεατρικούς συγγραφείς, δίνει με το Κέικ ένα έργο σύγχρονο και προσωπικό. Αφαιρετική γραφή, με συνεχείς ανατροπές και υπόγεια σκιαγράφηση των χαρακτήρων, που τονίζει αναπάντεχες πτυχές τους.

 

Τηλ. κρατήσεων: 26950 65290, 6970920129

 

Κέικ! Το νέο θεατρικό έργο του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη. Εξιστορεί ένα επίκαιρο θέμα της καθημερινότητας μας, γύρω από 4 πολύπλευρους χαρακτήρες με τους οποίους ο θεατής μπορεί να ταυτιστεί σε αρκετά κομμάτια των ρόλων. Κωμικό έργο με μια νότα ωμών χαρακτηρισμών, επίλογο ένα μήνυμα που χρειάζεται η κοινωνία να ξαναθυμηθεί… να είμαστε συνάνθρωποι, και επίγευση ένα γλυκό κομμάτι κέικ… Όσοι ακόμα είναι στη σκέψη να δουν το έργο, συνιστώ ανεπιφύλακτα να βρουν την ευκαιρία να παρευβρεθούν στο θέατρο του Αυριακού και να απολαύσουν την παράσταση Κέικ.”

Sarah Put | Zakynthos Events Guide

 

Ώρα

Σάββατο 21:30 - Σάββατο 23:45

Τοποθεσία

Avriakos

Vanato