Απριλίου, 2017

τετ05απρ(απρ 5)21:30κυρ09(απρ 9)23:30«Κέικ» στη Λέσχη «ο Ζάκυνθος»Λέσχη «ο Ζάκυνθος», Πλατεία Αγίου Μάρκου, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Θέατρο

Ζάκυνθος | «Κέικ»

Λεπτομέρειες

Σε συνέχεια του κύκλου παραστάσεων που ολοκληρώθηκαν στον Αυριακό, το θεατρικό έργο «Κέικ» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στη Λέσχη «ο Ζάκυνθος», για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων: Τετάρτη 5 έως Κυριακή 9 Απριλίου 2017, ώρα 21:30.

 

Με τους: Ανδρέα Ανδρεόπουλο, Νίκο Σκουλά, Αγγελική Σούλη, Γιώργο Μαυρία.

Σκηνοθεσία: Νίκος Σκουλάς
Σκηνικά – Ενδυματολογία: Θάλεια Ξενάκη
Μουσική: Διονύσης Μπουκουβάλας
Στίχοι: Αθανασία Γιασουμή
Φωνή: Χριστίνα Κωνσταντίνα Κουσουνή
Βοηθός σκηνοθέτη: Τόνια Κακολύρη
Φώτα-ήχος: Ηλίας Θεοδόσης, Νίκος Μίχος
Φωτογραφίες: BeyondMyEyes Studio

 

Ένα διαμέρισμα. Τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες. Μια σακούλα σκουπιδιών που πετιέται από κάποιο μπαλκόνι στο δρόμο. Η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο έντονη, καθώς οι ανασφάλειές τους βγαίνουν σιγά-σιγά στην επιφάνεια.

Ο διαχειριστής, μια εκκεντρική συγγραφέας, ένας ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης και ένας αλλοδαπός αδιευκρίνιστης καταγωγής, συνειδητοποιούν ότι τελικά κανείς μας δεν είναι τόσο διαφορετικός απ’ όσο θέλουμε να πιστεύουμε.

Ο Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης, από τους πιο αξιόλογους νέους θεατρικούς συγγραφείς, δίνει με το Κέικ ένα έργο σύγχρονο και προσωπικό. Αφαιρετική γραφή, με συνεχείς ανατροπές και υπόγεια σκιαγράφηση των χαρακτήρων, που τονίζει αναπάντεχες πτυχές τους.

 

Τηλ. κρατήσεων: 6970920129
Παραγωγή: Θέατρο τση Ζάκυνθος

 

 

«Κέικ! Το νέο θεατρικό έργο του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη. Εξιστορεί ένα επίκαιρο θέμα της καθημερινότητας μας, γύρω από 4 πολύπλευρους χαρακτήρες με τους οποίους ο θεατής μπορεί να ταυτιστεί σε αρκετά κομμάτια των ρόλων. Κωμικό έργο με μια νότα ωμών χαρακτηρισμών, επίλογο ένα μήνυμα που χρειάζεται η κοινωνία να ξαναθυμηθεί… να είμαστε συνάνθρωποι, και επίγευση ένα γλυκό κομμάτι κέικ… Όσοι ακόμα είναι στη σκέψη να δουν το έργο, συνιστώ ανεπιφύλακτα να βρουν την ευκαιρία να παρευβρεθούν στο θέατρο του Αυριακού και να απολαύσουν την παράσταση Κέικ

Sarah Put | Zakynthos Events Guide

Ώρα

Τετάρτη 21:30 - Κυριακή 23:30

Τοποθεσία

Λέσχη «ο Ζάκυνθος»

Πλατεία Αγίου Μάρκου, Ζάκυνθος Πόλη